Ponturi hochei 10.05.2017 de la Girba Marius.

Sursa Foto:http://www.france24.com/en

Elvetia-Belarus, ora 17.15.

Elvetia joaca in aceasta seara (09.06.2107), un meci cu Franta, acest meci parerea mea ca o sa il piarda si cu aceasta idee am pregatit analiza, daca echipa scoate un egal sau castiga si mai bine, daca nu, analiza nu se schimba pentru ca ma astept sa piarda cu Franta.

Informatii Elvetia:
Elvetia este o formatie foarte buna, o formatie cu multi jucatori ofensivi si de calitate foarte mare.
Elvetienii dispun de un lot format din jucatori foarte buni si mai ales jucatori care formeaza o echipa in adevaratul sens al cuvantului.
Echipa are un joc foarte solid, mai ales pe faza ofensiva.
Este o echipa foarte agresiva in sensul bun al cuvantului, o echipa care dispune de doua linii foarte bune, 2 linii care pot desface orice aparare.
Echipa lupta pentru a se califica, pentru a prinde cele 4 locuri din grupa care ii ofera calificarea.
Cu o victorie in acest meci echipa isi mareste sansele considerabil.

Informatii Belarus:
Belarus este cea mai slaba echipa din grupa pana acum si foarte posibil si la final, lotul echipei este format din multi jucatori foarte slabi, ma refer comparativ cu adversara ei de astazi.
Defensiva echipei este groaznica, meci de meci echipa primeste minim ¾ goluri, o defensiva care inca nu joaca ca o echipa si asta se observa meci de meci.
Belarus nu spera mult la acest turneu, ei sunt multumiti cu faptul ca participa si joaca alaturi de mari echipe.
Antrenorul echipei Belarus a declarat inainte de meciul cu Elvetia ca echipa lui este foarte relaxata si vor juca de placere, acest fapt o sa conteze pentru ca jucatorii daca nici concentrati nu mai sunt si cu valoarea lor vor gresi si mai mult, greseli de care Elvetia poate profita foarte usor.

Concluzii:Elvetia este clar mai buna fata de Belarus, din toate punctele de vedere si ca individualitari dar si ca joc de echipa.
Defensiva echipei Belarus este una fara experienta si o defensiva care meci de meci greseste, Elvetia dispune de un atac foarte bun si sigur vor gasi spatii pentru a marca gol/goluri.
Moralul este ridicat in tabara Elvetiei, la tabara cealalta este total invers.
Elvetia este foarte montata sa castige acest meci si mai ales sa intre in primele 4 din grupa si ce adversar mai accesibil sa primeasca decat cea mai slaba echipa din grupa, Belarus.
Recomandare:Elvetia castiga meciul full time la o cota de 1.65 oferita de Betano.

 

23  WIN/14 LOST

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Meciul zilei din Hochei de la Girba Marius Alexandru. Meciul zilei din Hochei de la Girba Marius Alexandru. Sursa Foto:https://www.farjestadbk.se/ Suedia, SHL.Rogle-Farjestads, ora 20.00. Informatii Rogle:Rogle joaca in prima div...
Meciul zilei din Hochei de la Girba Marius Alexandru. Meciul zilei din Hochei de la Girba Marius Alexandru. Sursa Foto:https://www.redbullmuenchen.de/ Germania, ora 15.00Munchen-Bremerhaven. Informatii Munchen:Campioana din sezon...
Hochei de la Girba Marius Alexandru Hochei de la Girba Marius Alexandru       Sursa Foto:www.Nhl.com      Nhl, Ora 03.30.Dallas---Vegas Golden. Este primul meci dintre cele doua echipe, doua echipe difer...