Ponturi  01.06.2017 de la Girba Marius.

Sursa Foto:www.nhl.com

Va prezint Hocheiul zilei de Joi.

Pittsburgh-Nashville, ora 03.00

  • Este finala si meciul doi dintre cele doua echipe.
  • Pinguinii conduc cu 1-0 dupa primul meci.
  • In primul meci am observat niste Pinguini foarte eficienti, 12 suturi pe poarta si 5 goluri, eficienta incredibila si o aparare foarte buna si foarte agresiva.
  • Nashville a incercat dar a dat de o echipa gazda montata si eficienta in totalitate si nu a avut sanse.
  • Penguins joaca foarte ofensiv si este o echipa care lupta pana la ultima picatura, o echipa cu 3 linii incredibile si cu jucatori care in orice moment pot schimba soarta unui meci.
  • Echipa oaspete Nashville este o surpriza, o surpriza placuta dar care deja si-a depasit cu mult statutul, in primul meci a incercat si era cat pe ce sa duca meciul in OT dar pana la urma calitatea individuala a jucatorilor si-a pus amprenta si Pinguinii au castigat.
  • La capitolul defensiva nu stralucesc, multi jucatori se precipita si ofera spatiu pentru adversari, acest lucru s-a vazut si in primul meci, meci in care echipa a primit 5 goluri.
  • Presimt un inceput in ofensiva din prima repriza a Pinguinilor si un inceput care sa se concretizeze in gol/goluri din prima perioada, care sa le ofere liniste pentru celelalte reprize si sa conduca jocul din prima secunda, aleg acest pronostic pentru ca am vazut in meciul anterior cum in prima repriza Pinguinii au jucat perfect si in reprizele doi  si  trei echipa parca a scazut turatia si s-a axat pe aparare, lucru care a dus meciul la 3-3 de la 3-0 si la 5-3 pentru Pinguini in finalul meciului cu putin noroc.

 Recomandare:Pittsburgh marcheaza minim un gol in prima perioada la o cota de 1.61 oferita de Unibet.

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Recomandare Hochei de la Girba Marius Alexandru Recomandare Hochei de la Girba Marius Alexandru Sursa Foto:en.khl.ru Magnitogorsk---Ekaterinburg. KHL.Ora 17.00.Informatii Magnitogorsk:Magnitogorsk este o formatie foarte buna care in...
Ponturi Hochei de la Girba Marius Alexandru Ponturi Hochei  de la Girba Marius Alexandru Sursa Foto:en.khl.ru Prieteni asteptarea a luat sfarsit si dam start unui nou sezon de Hochei.Primul meci oficial care deschide balul este cel  dintr...
Ponturi Fotbal/Hochei de la Girba Marius Alexandru Ponturi Fotbal/Hochei de la Girba Marius Alexandru Sursa Foto:www.uefa.com Avem o perioada foarte buna si doresc sa continuam, nu va aruncati cu sumele pentru ca oricand poate veni un lost si de ace...