Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hertha Berlin vs Wehen ponturi pariuri și pronosticuri 04.08.2023

Vineri, 4 august, de la ora 19:30 va avea loc meciul Hertha Berlin vs Wehen, contând pentru etapa cu numărul 2 în 2. Bundesliga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Hertha Berlin vs Wehen
August 04,2023
19:30

Ponturi Hertha Berlin vs Wehen

sub 3.5 goluri - cotă 1.50 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hertha Berlin vs Wehen

Hertha Berlin este mare favorită, însă rămâne de văzut dacă vor respecta statul. De partea cealaltă, Wehen vine pe „Olympiastadion” să producă surpriza, mai ales că moralul este ridicat. Cred că un pariu pe goluri la Winmasters este cea mai bună alegere, iar recomandarea mea este pronosticul „ambele marchează”, la o cotă de 1.75.

Hertha Berlin

  • Hertha Berlin a fost ultima clasat în sezonul trecut din Bundesliga. Astfel, a retrogradat în liga a 2-a din Germania. Ultima dată când retrograda se întâmpla în sezonul 2011-2012. Atunci, reușea să promoveze după doar un singur sezon. Poate din nou?
  • Gazdele au debutat cu stângul, respectiv cu o înfrângere, 1-0 în deplasare la Dusseldorf, meci dominat de adversari.
  • Este pentru prima dată când Hertha Berlin dă piept cu Wehen, iar casele de pariuri le oferă prima șansă – 1.52 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Christensen – Zeefuik, Leistner, KEmpf, Dudziak – Winkler, Klemens, Dârdăi, Reese – Niederlechner, Richter

Wehen

  • Wehen tocmai a promovat în liga a 2-a din Germania. A încheiat pe 4 în sezonul anterior din liga a treia, însă Freiburg II a fost echipa a douA clasată, dar nu a avut drept de promovare. Astfel, Wehen a mers la barajul de menținere/promovare în 2. Bundesliga. S-a luptat cu Arminia Bielefeld, echipă pe care a învins-o atât în tur, cât și în retur (4-0, 1-2).
  • Oaspeții au debutat cu o remiză în acest sezon, 1-1 pe teren propriu cu Magdeburg, însă trebuie menționat faptul că Wehen a înscris în inferioritate numerică la scorul de 1-0 pentru adversari.
  • Casele de pariuri le dau șanse minime la victorie celor de la Wehen – 5.75 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Stritzel – Mockenhaupt, Mathisen, Carstens – Goppel, Fechner, Heusser, Rieble – Lee – Froese, Iredale

Pariază pe COTA 1.75 la Winmasters!

Plasează pariul