Pariuri sportive

Heidenheim vs Stuttgart – Ponturi Bundesliga– 05-11-2023

Duminică, de la ora 18:30, Heidenheim primește vizita lui Stuttgart și totul în urma etapei cu numărul 10 din Bundesliga.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Heidenheim vs Stuttgart

Șirul înfrângerilor suferite de Heidenheim cel mai probabil se va mări după meciul cu Stuttgart. Echipa oaspete a reînceput să joace bine și aștept din partea ei o presiune la fel de mare ca până acum și implicit un succes. Victorie Stuttgart este recomandarea mea, cotă 1.67 la Superbet.

Superbet
Superbet

Heidenheim - Stuttgart

Victorie Stuttgart

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Heidenheim – Stuttgart

Heidenheim

  • Au trecut patru meciuri oficiale pe care le-a pierdut pe fiecare. În prima parte a acestei săptămâni a suferit un nou eșec, 1-3 cu Gladbach în urma căruia a fost eliminată din Cupa Germaniei.
  • În campionat este ciuca bătăilor de cinci dueluri. A pierdut tot împotriva lui Gladbach, dar scorul a fost atunci doar 2-1 pentru cea care juca acasă.
  • În urma înfrângerilor suferite situația în clasament s-a precipitat puțin, iar Heidenheim a căzut pe locul 14, cu 7 puncte, cu două mai puține decât ultima clasată.

Echipă probabilă: Muller – Busch, Mainka, SIerbleben, Fohrenbach – Beste, Maloney – Beck, Dinkci, Theuerkaf – Kleindienst

Stuttgart

  • După un lung șir de meciuri interesante pe care a reușit să le câștige, VFB Stuttgart a trebuit ca în runda anterioară să se recunoască învinsă în fața lui Hoffenheim.
  • Drept urmare, acum este pe locul 3, cu 21 de puncte și are ocazia să vină la doar două lungimi în spatele lui Bayern, iar singura condiție este să câștige.
  • Pare că și-a revenit după ce a reușit să câștige din nou în prima jumătate a săptămânii. 1-0 a fost scorul prin care a eliminat-o pe Union Berlin din Cupa Germaniei.

Echipă probabilă: Nubel – Rouault, Anton, Zagadou, Ito – Mvumpa, Millot, Karazor, Stiller, Fuhrich – Undav


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri