Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Haverfordwest vs Shkendija ponturi și pronosticuri 20.07.2023

Joi, de la ora 21:45, Cardiff Stadium găzduiește a doua manșă din turul I preliminar al calificărilor Europa Conference League unde Haverfordwest o întâlnește pe Shkendija. În tur a fost 1-0 pentru reprezentanta Macedoniei de Nord.
Haverfordwest vs Shkendija
July 20,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Haverfordwest vs Shkendija

Shkendija este formația cu o mai mare experiență și valoare, iar surprinderea mea este că nu a reușit să facă spectacol în meciul din tur. Rămân la părerea mea că este net superioară formației galeze și drept urmare vă recomand victorie Shkendija, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Haverfordwest – Shkendija

1X - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Haverfordwest

  • Revenită în cupele europene după o absență de 19 ani, Haverfordwest caută primul succes din istorie în acest gen de meciuri.
  • Prima oară când a jucat în cupele europene a fost în sezonul 2004-2005 și a pierdut ambele manșe pe care le-a avut cu islandezii de la Hafnarfjordur.
  • A fost dominată autoritar și în prima manșă când a încheiat cu 0 șuturi pe spațiul porții și o posesie de 34%. Mai mult, în prima repriză a stat doar în propria jumătate.

Shkendija

  • În decursul celor 43 de ani de istorie a cucerit titlul de patru ori în Macedonia de Nord, dar acum va juca meciul cu numărul 10 din Europa Conference League.
  • Shkendija este favorită după ce a dominat autoritar meciul din tur pe care a reușit să îl câștige cu scorul de 1 la 0.
  • Interesant este și faptul că de șapte meciuri nu a pierdut în Europa. În sezonul trecut a fost eliminată ca urmare a penalty-urilor. 2-3 a fost scorul în dubla manșă cu AIK Stockholm din turul 3 preliminar Europa Conference League.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din cupele europene!

Plasează pariul