Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hamrun vs Levski ponturi si pronosticuri 04.08.2022

Joi seara, incepand cu ora 20:30, Hamrun si Levski Sofia urmeaza sa se dueleze in prima mansa din turul III preliminar al Europa Conference League. Meciul are loc pe Victor Tedesco Stadium.
Hamrun vs Levski
August 04,2022
20:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Hamrun vs Levski

Sunt doua echipe in forma si care nu dau inapoi cand e vorba despre atac. Drept urmare ma astept sa vad jocul acesta cu goluri si recomandarea mea este peste 2.5 goluri, cota 1.96 la Superbet.

Ponturi Hamrun – Levski

Victorie Bayer Leverkusen inclusiv în prelungiri - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Hamrun

  • Este intr-o forma de zile mari, iar in ultimele patru jocuri a reusit sa obtina trei victorii, iar intr-un meci a fost invinsa cu 1-0 de Alashkert.
  • In primul tur a jucat bine si s-a calificat dupa 4-2 la general cu Alashkert (Armenia) echipa de care a trecut in urma succesului din retur.
  • In al doilea tur a dispus cu 2-0 la general de Velez Mostar. A fost 1-0 atat in prima mansa, cat si in cea de-a doua mansa.

Levski

  • Evolutia echipei din Bulgaria a fost cel putin interesanta in primele doua meciuri din Europa Conference League, unde a trecut de o echipa cu pretentii.
  • S-a sunat mobilizarea si bulgarii au trecut cu scorul de 3-1 la general de reprezentanta Greciei, PAOK Salonic, echipa pe care a invins-o in prima mansa cu 2-0 si in retur a fost 1-1.
  • Interesant este ca a inceput si campionatul Bulgariei, iar singura partida in care a pierdut a fost chiar in runda inaugurala cand CSKA Sofia 1948 a trecut cu 1-0 de ea.

Pariaza pe fotbal la Superbet!

Plasează pariul