Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hamrun vs Dinam Tbilisi ponturi pariuri pariuri și pronosticuri 25.07.2023

Marți seara, de la ora 21:30, în cadrul manșei tur din turul II preliminar din Conference League, Dinamo Tbilisi se va deplasa pe „Victor Tedesco Stadium”, acolo unde va da piept cu cei de la Hamrun. Vedem goluri?
Hamrun vs Dinamo Tbilisi
July 25,2023
21:00

Ponturi Hamrun vs Dinamo Tbilisi

2 solist - cotă 2.60 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hamrun vs Dinamo Tbilisi

Hamrun nu are nimic de pierdut și va trebui să își joace șansa, mai ales că Dinamo Tbilisi nu este un adversar de speriat. Mă aștept la un joc spectaculos, cu multe reușite, iar recomandarea mea este pronosticul „ambele marchează”, la o cotă de 1.82 la Unibet.

Hamrun

  • Hamrun nu a avut nici o șansă în preliminariile Champions League, acolo unde a dat peste Maccabi Haifa. A pierdut ambele manșe, 0-4 și 2-1.
  • Echipa din Malta revine în Conference League și speră să producă surpriza. Anul trecut, aceștia au a bifat cel mai bun parcurs al lor în competițiile europene. Au ajuns până în play-off-ul Conference League, pierzând cu Partizan Belgrad, după ce a trecut pe rând de Alashkert, Velez Mostar și Levski Sofia.
  • 3.20 este cota la calificare cu Dinamo Tbilisi!

Dinamo Tbilisi

  • La fel ca adversara sa din acest meci, Dinamo Tbilisi vine din preliminariile Champions League. A pierdut greu în primul tur cu Astana, după 1-1 în deplasare și 1-2 pe teren propriu.
  • Echipa din Georgia nu a mai jucat în grupele unei competiții europene din 2004. De atunci, aceștia au fost aproape de grupe, dar de cele mai multe ori s-au oprit în play-off-ul Europa League, respectiv în 2011, 2013 și 2016.
  • Conform caselor de pariuri, Dinamo Tbilisi este mare favorită la calificare – 1.32 este cota!

Pariază pe COTA 1.82 la Unibet!

Plasează pariul