Hajduk Split - FCSB. Roș-albaștrii pot lua o opțiune serioasă la calificare.

Turul 3 din Europa League oferă o serie de meciuri extrem de interesante în această zi de joi, iar cu siguranță publicul european se va bucura de un fotbal total din partea celor mai importante formații din această competiție. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Hajduk Split și FCSB, echipa noastră românească urmând să debuteze în această competiție de la ora 21:45 tocmai pe terenul croaților, iar misiunea roș-albaștrilor se anunță destul de dificilă.
fcsb

Hajduk Split, gazda acestei prime manșe, era cotată zilele trecute cu prima șansă la victorie, însă nu și la calificare, dar în acest moment situația de la club nu pare să fie deloc roz mai ales după plecarea celui mai bun jucător din cadrul clubului croat. Hajduk a reușit să prindă biletul către acest tur preliminar, dar are mari șanse să nu mai primească vreunul dacă situația de la club nu se va schimba. În fază precedentă, croații au reușit să se califice în detrimentul bulgarilor de la Slavia Sofia, scorul fiind de 4-2 la general. În campionat situația diferă, formația din Split pierzând în prima etapă în fața celor de la Osijek cu scorul de 4-1, în timp ce recent au scos doar un egal pe teren propriu contra celor de la Lokomotiv Zagreb.

FCSB, oaspetele acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la câștigarea jocului deoarece deține un lot  mai valoros și mai experimentat. Lupta pentru accederea în grupele UEL va fi destul de aprinsă în acest an, dar roș-albaștrii simt că pot izbuti acest lucru dacă vor îndeplini toate sarciniile staff-ului tehnic. Aceștia au reușit să acceadă în turul 3 din UEL grazie victoriilor obținute împotriva slovenilor de la Rudar, o formație care nu le-a pus probleme deloc în privința calificării. În campionat lucrurile stau foarte bine pentru clubul bucureștean de la o vreme, după un 3-3 în Derby de România, și un 4-0 împotriva celor de la Poli Iași. Atmosfera este una foarte bună în tabăra roș-albaștrilor, iar cu siguranță se va păstra și după duelul din această seară.

Cele două formații par să fie relativ echilibrate conform cotelor oferite de bookmakeri, dar starea de spirit din ambele tabere diferă foarte mult, astfel fiind acreditați steliștii la câștigarea jocului și implicit la dobândirea calificării. Cred că FCSB nu va pierde în Croația, și chiar va reuși să marcheze măcar un gol în poarta echipei lui Steliano Filip.

Pronosticuri West Ham - Chelsea