Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gyor vs Rapid București ponturi și pronosticuri 03.12.2022

De la ora 19:00, sâmbătă, Gyor și Rapid București se duelează în cadrul etapei cu numărul 7 din Grupa B a Champions League feminin. Meciul este și la TV, pe Digi Sport 2, Orange Sport și Prima Sport 1.
Gyor vs Rapid București
December 03,2022
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Gyor vs Rapid București

Sunt primele două clasate, însă nivelul jocului pe care ambele l-au arătat m-a convins să mizez pe un duel cu goluri. Recomandarea mea este peste 56.5 goluri, cotă 1.67 la Superbet.

Ponturi Gyor – Rapid București

peste 56.5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Gyor

  • A reușit ca în ultimele șapte meciuri să obțină tot atâtea victorii, meciurile s-au jucat atât în campionatul intern, cât și în Champions League.
  • Cel mai recent joc l-a avut cu Alba Fehervar, în deplasare, iar scorul acelei partide a fost 33 la 21. În urma victoriei, Gyor a rămas liderul Ungariei, cu maximum de puncte după 8 meciuri.
  • Și în Champions League s-a prezentat excelent, dovadă că este pe prima poziție în Grupa B, cu 10 puncte, doar golaverajul face diferența între ea și formația bucureșteană.

Rapid București

  • Aflată pe locul al doilea în Grupa B, cu 10 puncte, campioana României este singura din grupă care nu a cunoscut eșecul în primele șase etape.
  • Formația bucureșteană are același număr de puncte Gyor, iar cu un eventual succes va prelua șefia clasamentului și în mare parte s-ar califica în fazele superioare, deși mai sunt meciuri de disputat.
  • Partea mai puțin bună este că un eșec o poate face să piardă cel puțin un loc și asta pentru că are un punct avans față de francezii de la Metz, care se află pe locul al treilea.

Pariază la Superbet pe meciurile din handbal!

Plasează pariul