Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Guimaraes vs Puskas Academy ponturi si pronosticuri 21.07.2022

Joi, de la ora 22:30, la Guimaraes, Estadio D. Afonso Henriques gazduieste meciul dintre Guimaraes si Puskas Academy, din turul II de calificare in grupele Europa Conference League.
Guimaraes vs Puskas Academy
July 21,2022
22:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Guimaraes vs Puskas Academy

Fotbalul pe care Guimaraes l-a practicat in ultimele sezoane o pune intr-o postura mai buna si astept ca si statutul de gazda sa isi spuna cuvantul. Recomandarea mea pentru acest eveniment din Europa Conference League este victorie Guimaraes, cota 1.47 la Superbet.

Ponturi Guimaraes – Puskas Academy

victorie Guimaraes - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Guimaraes

  • Evolutia celor de la Guimaraes in sezonul trecut a fost la nivel inalt si le-a permis sa incheie sezonul cu cinci meciuri consecutive fara esec.
  • De altfel, prezenta din nou a echipei in cupele europene a venit datorita locului 6 pe care se afla, avand 48 de puncte.
  • Interesant si faptul ca a fost una dintre cele mai bune marcatoare. Intr-adevar, a punctat de 50 de ori, dar a fost suficient sa aiba al cincilea cel mai bun compartiment ofensiv din Liga Portugal.

Puskas Academy

  • A luat fiind in urma cu 17 ani, dar incet si sigur a ajuns sa poata participa si in cupele europene, ceea ce sigur este o realizare la foarte putin timp dupa ce a evoluat in premiera in primul esalon.
  • Puskas Academy va juca acum pentru al treilea sezon consecutiv in cupele europene, iar pentru a doua oara la rand in Europa Conference League.
  • In editia trecuta s-a oprit in turul al doilea, dupa 0-5 la general cu letonii de la RFS. Pentru ei va fi primul meci oficial al noului sezon, deoarece campionatul intern 2022/2023 debuteaza pe 31 iulie.

Pariaza la Superbet pe meciurile din cupele europene!

Plasează pariul