Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Grecia vs Gibraltar ponturi și pronosticuri 10.09.2023

Cu începere de la ora 21:45, Grecia și Gibraltar au meci în runda cu numărul 6 din cadrul preliminariilor Campionatului European 2024. Sunt formații care evoluează în Grupa B.
Grecia vs Gibraltar
September 10,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Grecia vs Gibraltar

Situația este cât se poate de clară dinainte de meci, iar meciul cu Gibraltar reprezintă pentru Grecia o oportunitate perfectă pentru a depăși criza rezultatelor și probabil că se va răzbună pentru nereușitele din precedentele două dueluri. Peste 3,5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Grecia – Gibraltar

Peste 3,5 goluri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Grecia

  • Grecia a început campania bine și avea trei puncte după primul duel disputat când învingea cu scorul de 2-1 Irlanda. Din nefericire pentru ea au urmat două dueluri cu favoritele grupei.
  • Grecia a pierdut cu scorul de 0-1 în Franța, iar cu doar câteva zile în urmă a fost depășită din toate punctele de vedere de Olanda. 0-3 a fost scorul unei partide în care elenii nu au contat aproape deloc.
  • Drept urmare, clasamentul Grupei B spune că Grecia este pe locul 3, cu 6 puncte, la egalitate cu Olanda, dar cu un meci mai mult și cu 9 puncte în spatele liderului Franța.

Echipă probabilă: Vlachodimos; Rota, Mavropanos, Chatzidiakos, Giannoulis; Kourbelis, Bouchalakis; Masouras, Bakasetas, Mantalos; Pavlidis

Gibraltar

  • Pentru Gibraltar orice campanie se transformă într-un coșmar pentru că mereu pierde pe bandă rulantă și nu se abate nici acum.
  • Ocupanta ultimului loc în această Grupa B. are 0 puncte și rămâne acolo indiferent de rezultatul înregistrat duminică.
  • Cu doar câteva zile în urmă a avut meci în compania Irlandei și a pierdut la scor de neprezentare. Deși a fost 0-0 la pauză, Gibraltar a pierdut cu 0-3 și astfel ajunge la 12 goluri primite și 0 înscrise.

Echipă probabilă: Coleing; Sergeant, Santos, Hartman, R. Chipolina, Olivero; Walker, Britto, Ronan, De Barr; Pozo

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din calificările Euro 2024!

Plasează pariul