Grecia - Ungaria. Ponturi pariuri și cote

Chiar dacă fac parte din League C în noul format cu privire la campania pentru CE din 2020, Grecia și Ungaria pregătesc un meci destul de încins chiar dacă fazele de poartă nu vor fi atât de multe pe cât își doresc fanii celor două selecționate. Meciul va avea începerea de la ora 21:45 și va putea fi urmărit pe Spirous Louis în Atena.
grecia ungaria

Grecia nu reușește să se regăsească de la participarea ultimului Mondial, cel din 2014 din Brazilia acolo unde selecționata statului elen a reușit să prindă chiar optimile de calificare în urma unei participări extrem de slabe din punct de vedere al jocului prestat, însă norocul s-a dovedit în floare la acea vreme. Aparent, acest fapt nu s-a mai repetat și iată cum Grecia a intrat într-o criză majoră la nivel fotbalistic încercând cu Ranieri să reformeze selecționata, dar clacând. În cele din urmă a fost adus selecționerul german Skkibe și care este și prezent, și care a reușit să conducă Grecia chiar la barajul pt CM din vara trecută, pierdut în fața Croației din păcate. Elenii își doresc o calificare la CE din 2020 și astfel că încearcă pe cât posibil să încheie această Ligă a Națiunilor pe o poziție cât mai fruntașă. Grecia a reușit să câștige un singur meci din cele două disputate, contra Estoniei scor 1-0, și să piardă chiar în fața combatantei din această seară, scor 1-2, încercând de această dată să își ia revanșa.

Grecia echipa probabila: Orestis Karnezis – Michalis Bakakis, Kostas Manolas, Sokratis Papastathopolous, Giorgos Tzavellas – Zeca, Andreas Bouchalakis – Lazaros Christodoulopoulos, Kostas Fortounis, Dimitris Pelkas – Kostas Mitroglou

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Ungaria nu a excelat niciodată în nicio campanie de calificare, rămânând la un statut de selecționată care se încadrează pe la jumătatea oricărei grupe din care a făcut parte, fapt ce denotă lipsa unei dorințe a federației maghiare în a progresa în fotbalul de performanță, însă acest aspect poate fi tratat destul de rezervat deoarece capacități există în rândul verzilor. Doar locul 3 în campania pentru CM cu 13 acumulate, la o diferență de 14 față de locul de baraj, într-adevăr Portugalia și Elveția fiind cu mult peste selecționata maghiară. De această dată, Liga Națiunilor a venit în ajutorul multor selecționate care sunt destul de mici comparativ cu adversarii de top din fotbalul european, oferind șansa unei campanii mai accesibile, dar lupta purtată de maghiari se dovedește a fi în continuare complicată datorită jocului prestat de aceștia. O victorie și o înfrângere au acumulat până în acest moment verzii, pierzând în Finlanda cu 0-1 și câștigând acasă în fața grecilor cu scorul de 2-1, adversar pe care îl va înfrunta și în această seară.

Ungaria echipa probabila: Peter Gulacsi – Barnabus Bese, Adam Lang, Tamas Kadar, Attila Fiola – Laszlo Kleinheisler, Adam Nagy, Istvan Kovacs – Roland Varga, Adam Szalai, Roland Sallai

Ponturi pariuri și pronostic analizat Grecia – Ungaria

Dacă partida tur s-a încheiat cu un scor pozitiv pentru maghiari, de această dată șansele sunt oferite în mare măsura elenilor care totuși vor avea parte de un public extrem de vulcanic la Atena care ar putea să îi ajute decisiv în privința victoriei. Cu un fotbal mult mai bine așezat și mai atent din punct de vedere al ocaziilor de gol, selecționata lui Skkibe va putea câștiga jocul din această seară, iar tocmai acest lucru îl voi miza, și chiar riscând pe un rezultat de 2:1 la finalul jocului.

Pont Pariuri Slovenia - Cipru