Grecia - Romania live online 15-11-2013


Grecia – Romania live online 15-11-2013

Meci foarte important astazi pentru echipa condusa de Victor Piturca, tricolorii vor juca de la ora 21:45 cu nationala Greciei pe Giorgios Karaiskakis din Atena.

Partida este televizata in Romania de postul de stiri Romania TV care a castigat drepturile de televizare ale partidei tur. Cum postul nu este specializat in transmisiuni sportive, a angajat un comentator de la DolceSport este vorba de Emil Gradinescu alaturi de care va fi si Viorel Moldovan, antrenorul celor de la Rapid.

Partida poate fi urmarita si live online si gratis pe site-ul nostru ponturi-bune.ro/live.

Click aici pentru Grecia – Romania live online

Dupa ce ati dat click asteptati 30 de secunde pentru a putea inchide reclamele. Daca transmisia nu merge bine sau nu va place limba in care se comenteaza puteti intra aici, si sa alegeti alta varianta de streaming.

Fernando Santos va alinia urmatorul 11 pentru meciul de diseara (4-3-3) : Karnezis – Torosidis, Siovas, Papastathopoulos, Holebas – Maniatis, Katsouranis, Tziolis – Salpingidis, Mitroglou, Samaras

Tricolorii vor incepe probabil cu urmatoarea echipa meciul cu Grecia (4-2-3-1) : Tatarusanu – Matel, Goian, Gardos, Rat – Bourceanu, Lazar – Torje, Cocis, Stancu – Marica

Pentru alte variante de streaming dar si pentru mai multe meciuri live online dati click pe urmatorul banner:
Meciuri Live Online