Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Glentoran vs Gzira ponturi și pronosticuri 20.07.2023

Joi, de la ora 21:30, pe The Oval din Belfast, Glentoran și Gzira au meci în manșa secundă a turului I preliminar al Europa Conference League. Meciul pleacă de la scorul de 2-2.
Glentoran vs Gzira
July 20,2023
21:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Glentoran vs Gzira

Odată cu schimbarea statului de gazdă se schimbă și echipa favorită, iar Glentoran nu prea are voie să clacheze în fața unei formații Gzira destul de modeste și limitată în deplasare. Am încredere în reprezentanta Irlandei de Nord că poate să obțină calificarea în timpul regulamentar și vă recomand victorie Glentoran, cotă 1.80 la Superbet.

Ponturi Glentoran – Gzira

ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Glentoran

  • Nord-irlandezii de la Glentoran au prins loc de Europa Conference League după câștigarea barajului cu cu Cliftonville. 2-0 a fost scorul în acel duel.
  • Este o echipă care nu se dă înapoi de la a juca spectaculos dacă adversarul îi permite lucrul acesta, ceea ce s-a aplicat și în turul cu Gzira.
  • A ratat un penalty în minutul 2, a deschis scorul în minutul 9, dar a intrat în dezavantaj la pauză, 1-2. Rhys Marshall a adus egalarea printr-un gol pe care l-a înscris în minutul 48.

Gzira

  • Gzira se poate declara mulțumită de faptul că a rămas neînvinsă la finalul unui meci cu două reprize total diferite. A dominat prima parte, dar a cedat-o complet pe cea de-a doua.
  • Reprezentanta Maltei a primit gol destul de repede, dar în a doua jumătate a primei reprize a întors scorul și a condus cu 2-1 la pauză.
  • Wilkson și Brooklyn Borg sunt cei doi jucători care au marcat pentru Gzira în tur și păstrează șanse reale de calificare în turul al doilea.

Pariază la Superbet pe meciurile din Europa Conference League!

Plasează pariul