Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gibraltar vs Grecia ponturi pariuri și pronosticuri 24.03.2023

Meciul dintre Gibraltar și Grecia se joacă vineri, 24 martie, în prima rundă din calificările pentru EURO 2024. Partida va avea loc pe „Estádio Algarve ”, cu începere de la ora 21:45. Pariem pe goluri!
Gibraltar vs Grecia
March 24,2023
21:45

Ponturi Gibraltar vs Grecia

GG - cotă 1.50 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Gibraltar vs Grecia

Diferența de valoare între cele două naționale este uriașă și mă aștept selecționata Greciei să facă spectacol cu Gibraltar, așa cum s-a întâmplat și în precedentele întâlniri. Recomandarea mea este pronosticul „peste 2.5 goluri Grecia”, la o cotă de 1.58 la Unibet!

Gibraltar

  • Gibraltar este una dintre cele mai slab cotate naționale din Europa.
  • Echipa condusă de Julio César vine după participarea în Liga Națiunilor, acolo unde a obținut un singur punct în cele 6 partide disputate. Singurul rezultat pozitiv a venit cu Bulgaria, 1-1.
  • Gibraltar nu a avut nici o șansă în preliminariile pentru Cupa Mondială 2022, acolo unde a pierdut toate cele 10 partide disputate.
  • Gibraltar nu a mai câștigat într-un joc oficial din octombrie 2020, 0-1 cu Liechtenstein.

ECHIPA PROBABILĂ: Coleing – Sergeant, Lopes, R. Chipolina, Olivero – Britto, Pozo, Torrilla – Casciaro, De Barr, Walker

Grecia

  • Grecia caută gloria de altădată. În Liga Națiunilor, aceștia au câștigat o grupă cu Cipru, Irlanda de Nord și Kosovo (15 puncte în 6 jocuri).
  • În preliminariile Cupei Mondiale, naționala condusă de Gustavo Poyet nu a avut șanse prea multe într-o grupă dominată de Spania și Suedia. Totuși, au încheiat pe locul 3, înaintea celor din Georgia și Kosovo.
  • De două ori a da piept Grecia cu Gibraltar, iar de fiecare dată a câștigat (1-4/4-0). Urmează un nou succes?

ECHIPA PROBABILĂ: Vlachodimos – Baldock, Mavropanos, Chatzidiakos, Tsimikas – Bakasetas, Kourbelis, Mantalos – Masouras, Ioannidis, Pelkas

Pariază pe COTA 1.58 la Unibet!

Plasează pariul