Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Germania F vs Danemarca F ponturi pariuri si pronosticuri 08.07.2022

Vineri, 8 lulie 2022, de la ora 22:00 va avea loc partide dintre Germania F si Danemarca F, meci din prima runda in Grupa B de la Campionatul European de fotbal feminin. Pariem pe goluri!
Germania F vs Danemarca F
July 08,2022
22:00

Ponturi Germania F vs Danemarca F

sub 3.5 goluri - Cota 1.54 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Germania F vs Danemarca F

Se anunta un duel spectaculos, cu multe reusite, mai ales ca cele doua selectionate sunt in lupta directa pentru primele doua pozitii in grupa. Cred ca un pariu pe goluri la 888sport este cea mai buna optiune, mai ales ca ambele au impresionat din punct de vedere ofensiv in calificari. Recomand pronosticul „peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.75!

Germania F

  • Conform bookmakerilor, Germania F este a 6-a favorita la castigarea EURO 2022 – in prezent, cota la trofeu este de 9.00!
  • Nationala de fotbal feminin a Germaniei s-a calificat la turneul final fara emotii, cu maximum de puncte, dintr-o grupa cu Ucraina F, Irlanda F, Grecia F si Muntenegru F.
  • Inainte de Campionatul European, nemtoaicele au jucat o partida amicale cu Elvetia F, castigata cu scorul de 7-0.
  • 1.65 este cota la victorie cu Danemarca F!

ECHIPA PROBABILA: Frohms – Gwinn, Hendrich, Hegering, Rauch – Oberdorf, Dabritz – Huth, Magull, Buhl – Schuller

Danemarca F

  • La fel ca adversara sa din aceasta partida, Danemarca F a incheiat calificarile la EURO 2022 fara infrangere. Acestea au castigat o grupa cu Italia F, Bosnia F, Malta F, Israel F si Georgia F, cu 28 de puncte (9 victorii si o remiza).
  • Inainte de startul Campionatul European, nationala de fotbal feminin a Danemarcei a disputat 3 partide amicale, cu Austria F (victorie 2-1), Brazilia F (victorie 2-1) si Norvegia F (infrangere 1-2).
  • Conform celor mai bune case de pariuri online, Danemarca F este outsider cu Germania F. Un succes primeste o cota de 4.70!

ECHIPA PROBABILA: Christensen – Boye, Ballisager Pedersen, Veje – Thrige, Troelsgaard, Junge Pedersen, Svava –  Harder, Larsen, Bruun

Pariaza pe COTA 1.75 la 888sport!

Plasează pariul