Georgia - Andorra. Ponturi pariuri și cote

Deși este o partidă în cadrul Ligii D, cele două selecționate sunt total opuse din toate punctele de vedere, atât valorice cât și ca experiență, iar gazdele nu ar trebui să întâmpine probleme în această seară. Georgia și Andorra se vor duela începând cu ora 19:00 pe stadionul din Tbilisi.

Georgia se situează destul de slab în top-ul formațiilor care au fost repartizate în această Ligă, dar jocul prestat de georgieni după terminarea campaniei de calificare pentru CM din Rusia s-a dovedit a fi unul complet schimbat. Dacă în trecut, aceștia reușeau să obțină într-o grupă în care selecționatele nu erau chiar dintre cele mai bune doar 5 puncte, de această dată este pregătită să aibă un parcurs foarte bun și după terminarea Ligii Națiunilor. În noul format, selecționata condusă de pe bancă de slovenul Weiss a reușit să câștige ambele jocuri, atât în fața Kazakhstan-ului cât și în fața Letoniei, și astfel este pregătită să continue seria de victorii și după jocul din această seară.

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Andorra rămâne una dintre cele mai slabe selecționate de pe tot mapamondul, ne reușind sub nicio formă să evolueze măcar puțin, încercând să se axeze doar pe o tactică, dar fără niciun efect. Fotbalul din Andorra este la pământ, ne având niciun viitor sau vreo idee care ar putea schimba acest lucru, suferind înfrângeri usturătoate, dar care nu sunt chiar atât de importante pentru niște amatori ca jucătorii care fac parte din lotul acestei selecționate. Ceea ce este cel mai neașteptat și nu ar fi trecut pe la nimeni prin minte acest lucru, este faptul că Andorra nu reușise până de curând să obțină prea multe puncte, dar se pare că odată cu noul format a primit un imbold destul de puternic și iată cum selecționata lui Alvarez obține două puncte în cele două jocuri disputate. Letonia și Kazakhstan au fost formațiile care au remizat cu Andorra, astfel că aceasta este pregătită să plece și de la Tbilisi cu măcar un punct.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Georgia – Andorra

Diferența de valoare și de experiență este destul de mare între cele două, de aici și cotele atât de diferențiate care ar putea să inducă totuși foarte multă lume în eroare. Cred totuși în puterea georgienilor care pot decide acest joc, fiind mai în măsură să conducă ostilitățile de cât fotbaliștii lui Alvarez, și tocmai din acest motiv voi miza pe o victorie destul de clară a gazdelor, având mari șanse să înscrie măcar 3 goluri.

Pont pariuri Stuttgart - Dortmund