Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gent vs Djurgarden ponturi și pronosticuri 06.10.2022

Joia este zi de fotbal în cupele europene, iar de la ora 22:00, belgienii de la KAA Gent vor juca în compania lui Djurgarden, în etapa cu numărul 3 din Grupa F.
Gent vs Djurgarden
October 06,2022
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Gent vs Djurgarden

Ambele au simțit gustul succesului în această fază a competiției, dar experiența aștept să-și spună cuvântul și în sensul acesta vă recomand victorie Gent, cotă 1.72 la Superbet.

Ponturi Gent – Djurgarden

Franța câștigă la cel puțin patru goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Gent

  • Succesul cu 3-0 în fața irlandezilor de la Shamrock Rovers părcă s-a întors împotriva lui Gent, echipă care de două jocuri nu reușește să se adune.
  • Au urmat meciuri din campionat pentru KAA. 0-1 cu Genk, iar în urmă cu câteva zile a evoluat contra lui Cercle Brugge și a primit patru goluri. 3-4 a fost scorul acelui meci care o face să coboare pe locul 9, cu 14 puncte.
  • În Grupa F din Europa Conference League se află pe prima poziție, cu 4 puncte. Este la egalitate cu Djurgarden, doar golaverajul face să fie așa poziționate. Mai mult, belgienii încă nu au luat gol.

Djurgarden

  • Aflată pe locul al doilea în Grupa F, cu 4 puncte. Are un golaveraj puțin mai slab, +1, dat fiind faptul că ea s-a chinuit ceva să câștige în runda anterioară.
  • După 0-0 cu în prima etapă, Djurgarden a evoluat în runda anterioara într-o confuntare cu Molde FF, echipă pe care a reușit s-o întoarcă de la 0-1 la pauză.
  • Doumbouya, Banda și Asoro au înscris pentru formația din Allsvenskan. Ultimul gol a venit în primul minut al prelungirilor, atunci când tabela indica 2-2.

Pariază la Superbet pe meciurile din Europa Conference League!

Plasează pariul