Pariuri sportive

Gabriela Ruse vs Anna Danilina – Ponturi WTA Auckland – 29-12-2023

Sâmbătă dimineață, de la ora 04:30, ora României, Gabriela Ruse și Anna Danilina sunt rivale în primul tur al calificărilor pentru turneul WTA Auckland.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Gabriela Ruse vs Anna Danilina

Poate că Ruse nu este cea mai bună jucătoare a acestor calificări, însă Danilina nu spune nimic, iar faptul că se află pe locul 829 în lume confirmă faptul că este o sportivă modestă. Sub 18.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.72 la Superbet.

Superbet
Superbet

Gabriela Ruse - Anna Danilina

Sub 18.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Gabriela Ruse – Anna Danilina

Gabriela Ruse

  • Cel mai recent joc al Gabrielei din turneul profesionist a fost împotriva sârboaicei Ristic de la Billie Jean King Cup în fața căreia s-a impus în minimum de seturi.
  • De altfel, locul 128 în lume a reușit să se mobilizeze pe hard, iar la turneul Transylvania Open care s-a disputat la Cluj-Napoca a ajuns până în finală, unde a pierdut tot în două seturi, 3-6, 4-6 cu nemțoaica Korpatsch.
  • De altfel, trei din precedentele sale dispute jucate pe suprafață dură s-au încheiat rapid, în minimum de seturi, un motiv în plus pentru care am optat pe sub 18.5 game-uri.

Anna Danilina

  • Numele de Anna Danilina nu spune mai nimic, iar locul 829 pe care se află o face să fie outsider în această primă confruntare a turneului de la Auckland.
  • Nu a mai jucat din prima jumătate a lunii octombrie, atunci când ceda în minimum de seturi în compania jucătoarei Magdalena Frech (Polonia).
  • Are două victorii în precedentele cinci dispute, însă de fiecare dată când s-a impus a jucat împotriva unor sportive cu un nivel mult sub cel al Gabrielei Ruse.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri