Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gabala vs Omonia ponturi pariuri și pronosticuri 27.07.2023

Joi, 27 iulie, de la ora 19:00 va avea loc meciul tur Gabala vs Omonia, contând pentru turul II preliminar din Conference League, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Gabala vs Omonia
July 27,2023
19:00

Ponturi Gabala vs Omonia

1 solist - cotă 1.70 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Gabala vs Omonia

Mă aștept la o dublă mult mai echilibrată decât o arată cotele la pariuri. Gabala este o formație ce poate pune probleme, mai ales că Omonia este cu moralul scăzut înainte de acest joc. Consider că vom asista la un joc cu puține reușite, iar recomandarea mea este pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.60 la Winmasters.

Gabala

  • Gabala a încheiat pe 4 în sezonul precedent din Azerbaijan, ultimul loc ce a dus în cupele europene. De altfel, aceștia au câștigat și Cupa.
  • Din 2016, Gabala nu a mai jucat în grupele unei competiții europene (în 2015 și 2016 juca în grupele Europa League). Anul trecut, azerii erau eliminați e MOL Fehervar în turul II din Conference League.
  • Conform caselor de pariuri, Gabala este outsider la calificare cu Omonia – 2.90 este cota!

Omonia

  • Omonia este o echipă cu experiență în cupele europene. Anul trecut, aceștia au jucat în grupele Europa League, alături de Real Sociedad, Manchester United și Sheriff Tiraspol – încheiau ultimii, fără nici măcar un punct.
  • Ciprioții tocmai au jucat Super Cupa cu Aris, finală pierdută cu scorul de 2-0. Totuși, Omonia a câștigat Cupa în acest sezon.
  • Omonia este outsider în manșa tur contra celor de la Gabala – 2.80 este cota pentru un succes!

Pariază pe COTA 1.60 la Winmasters!

Plasează pariul