Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Franta vs Ungaria ponturi pariuri si pronosticuri 27.01.2021

Miercuri, de la ora 21:30, in "Borg El Arab Sports Hall", avem meciul Franta - Ungaria, in sferturile de finala de la CM de handbal masculin. Francezii au castigat toate partidele de pana acum.

Franta - Ponturi handbal

Franta – Ponturi handbal

Ponturi Franta – Ungaria

Nadal + 4,5 game-uri, cota 1.47⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Franta – Ungaria

Incredibil ce traseu usor a avut Ungaria, pentru ca jocul maghiarilor n-a fost chiar impresionant. Am vazut cum Ungaria a uitat sa inscrie la inceputul reprizei secunde cu Spania si a scapat meciul de sub control pe faza defensiva. Franta e ceva mai sobra decat Spania in atac, dar te va penaliza daca gresesti. Mi se pare o cota mult prea mare pentru ceea ce-au aratat cele doua nationale pana acum. Sigur, e un meci eliminatoriu si orice se poate intampla, mai ales daca ungurii incep bine, insa nu avem cum sa nu recomandam Franta castiga, cota 1.42 la Betano.

Franta

  • Franta a facut un Euro 2020 foarte slab si a avut chiar mare noroc c-a reusit sa ajunga in Egipt. Si a facut-o si fara marea vedeta, Karabatic, accidentat. Guillaume Gille a abordat acest turneu final cu cativa veterani, dar si cu tineri de perspectiva. Astfel, jocul Frantei chiar a aratat bine, vioi, fara slabiciuni evidente.
  • Francezii au castigat cu Norvegia, 28-24, cu Austria, 35-28, si cu Elvetia, 25-24, in prima faza a grupelor, pentru ca apoi sa treaca de Algeria, 29-26, de Islanda, 28-26, si de Portugalia, 32-23. Descat a marcat opt goluri in duelul cu lusitanii, succes care a asigurat Frantei primul loc in grupa.

Ungaria

  • Ungaria  este o prezenta constanta la Cupa Mondiala, aceasta fiind cea de-a 20-a prezenta a vecinilor nostri la turneul final. O singura data au reusit sa ajunga in finala, in 1986, pierduta la Yugoslavia. La editia precedenta, maghiarii n-au trecut de grupele principale, sfarsind prin a se clasa pe locul 10.
  • Acum, au castigat tot in prima faza a competitiei, 34-27 cu Insulele Capului Verde, 44-18 cu Uruguay si 29-28 cu Germania, iar pe urma a invins Brazilia, 29-23, Polonia, 30-26, si a pierdut cu Spania, 28-36.

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere