Meciul zilei: Franța vs Olanda

Cel mai interesant duel al acestei zile este cel dintre Franța și Olanda, partidă ce se va disputa de la ora 21:45 pe Parc de Princes și va alinia la centru două selecționate care se vor lupta pentru o poziția întâi din nou format al Ligii Națiunilor, iar cu siguranță spectacolul va fi pe măsura așteptărilor fanilor.
franta

Franța lui Didier Deschamps se reîntoarce pe arena proprie din Paris unde speră să realizeze prima victorie din Liga Națiunilor deoarece jocul de debut în această nouă competiție nu a adus decât un rezultat de egalitate. Campioana Mondială a scos doar un singur punct în deplasarea din Germania, scor 0-0, joc în care nu prea s-a regăsit, majoritatea fotbaliștilor având nevoie de acomodare pentru a ajunge la același nivel ca în vara acestui an când reușea să triumfe în Rusia. Adversara s-a dovedit a fi extrem de incomodă pentru francezi, însă tactica realizată de Deschamps s-a balansat mai mult spre un rezultat pozitiv în acea seară, scopul fiind acela de a nu pierde în Germania, mai ales că albaștrii nici nu prea au forțat în atac. Giroud și Griezzmann speră să fie mai norocoși în această seară, inspirația să fie de partea lor și astfel să înscrie primele reușite pentru Franța în UEFA Nations League.

Olanda debutează în Liga Națiunilor pe terenul Franței și va încerca pe cât posibil să se întoarcă acasă cu un rezultat pozitiv. Selecționata condusă de la margine de Ronald Koeman a fost dezamăgirea campaniei de calificări pentru CM din Rusia, ne reușind să câștige biletul către acest turneu final, cedându-l selecționatei suedeze. Astfel s-a bifat un campionat mondial fără naționala Olandei care speră să revină de această dată la Euro 2020 și să realizeze lucruri importante pe această cale. Fiind în grupă cu Germania și Franța, olandezii vor avea viață grea dacă stăm să privim la faptul că la Portocala mecanică se realizează o reconstrucție a generației avându-l pe Sneijdeer ca instrument dictatorial în teren pentru micii fotbaliști ai Olandei. Kluivert, Tete sau Depay sunt speranțele națiunii olandeze. Recent au reușit să câștige un amical contra celor de la Peru, scor 2-1, după ce au întors rezultatul de la pauză, și astfel sunt pregătiți de confruntarea de pe arena din Paris.

Jocul ar trebui să decurgă destul de rapid și energic din partea ambelor formații dacă privim la pasatorii și la extremele pe care le dețin cele două selecționate, astfel că spectacolul trebuie să își facă apariția în această seară la Paris. Franța este favorită certă la victorie conform bookmakerilor, dar o motivație extraordinară a Portocalei mecanice poate da lovitura în fața cocoșilor galici. Voi evita pariul pe soliști și voi merge pe un rezultat cu goluri de ambele părți, iar la finalul partidei tabela să arate minim 3 goluri.

Pronosticuri West Ham - Chelsea