Germania

Freiburg vs RB Leipzig – Ponturi Bundesliga – 06-04-2024

Sâmbătă, de la ora 16:30, Freiburg și RB Leipzig se vor înfrunta în cadrul rundei cu numărul 28 din Bundesliga. Meciul va avea loc pe Europa-Park Stadion, acolo unde sunt așteptate peste 34.000 de persoane.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Freiburg vs RB Leipzig

Sunt ambele echipe cu real potențial și mă aștept de la ele să ne ofere un joc cel puțin la fel de frumos precum au făcut-o în tur. Atunci RB se impunea cu 3-1, însă indiferent cine câștigă acum vreau să cred că o va face marcându-se minimum trei reușite. Peste 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.55 la Superbet.

Superbet
Superbet

Freiburg vs RB Leipzig

Peste 2,5 goluri

Ponturi Freiburg - RB Leipzig

Freiburg

  • S-a strigat mobilizarea pentru Freiburg și după eșecul cu 2-3 suferit în fața liderului Germaniei, “vulturii” au făcut spectacol atât în meciul amical cu St. Gallen, cât și în runda anterioară.
  • Echipa, aspirantă la cupele europene, și-a început recitalul în amicalul cu St. Gallen (Elveția) pe care a reușit s-o învingă cu scorul de 4-1. A jucat la fel de tare și în meciul cu Monchenagladbach din runda anterioară și a câștigat cu 3-0.
  • Este locul 8 în campionat, cu 36 de puncte, la cinci puncte distanță de ultima poziție care permite accesul în ediția 2024-25 a cupelor europene. Cu toate acestea, până la finalul sezonului nu se va duela cu echipe tari, a scăpat de aceste jocuri.

Echipă probabilă: Atubolu - Kübler, Keitel, Gulde - Dōan, Eggestein, Höfler, Günter (c) – Röhl, Grifo - Höler

RB Leipzig

  • S-au adunat cinci meciuri consecutive în care RB Leipzig a avut replică pentru adversarii pe care i-a avut. Unul dintre ei a fost Real Madrid, dar acel 1-1 de la Madrid nu a ajutat-o să obțină calificarea în sferturile UCL.
  • Cu toate acestea, imediat după eliminarea din Champions League, au urmat trei meciuri în campionat din care a reușit să scoată 7 puncte. Întâi le-a învins la pas pe Darmstadt (2-0) și Koln (5-1), iar în runda anterioară a risipit 2 puncte după acel 0-0 cu FSV Mainz.
  • Este bine pentru ea că se află în continuare în zona Champions League. Ocupă locul 5, cu 50 de puncte, doar 3 puncte mai puține decât ocupanta locului 4 care este Borussia Dortmund. Cele două se vor duela în meci direct în 27 aprilie.

Echipă probabilă: Gulácsi - Henrichs, Orban (c), Castello, Raum - Olmo, Haidara, Schlager, Xavi - Openda, Šeško


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri