Copa America

Venezuela vs Canada - Ponturi Copa America - 06-07-2024

În data de 6 iulie, cu începere la ora 04:00, se va juca partida dintre Venezuela și Canada, aceasta contând pentru faza sferturilor de finală de la Copa America, cele două naționale urmând să se întâlnească pe “AT&T Stadium”.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Venezuela vs Canada

Venezuela s-a descurcat de minune în faza grupelor, acolo unde a terminat cu punctaj maxim, așa că are toate motivele să spere la accederea în semifinalele turneului. Rămâne de văzut dacă se va impune, deoarece reprezentativa Canadei are resursele necesare pentru a pune mari probleme, așa că nu este exculs să marcheze cel puțin un gol. Anticipăm un duel cu reușite la ambele porți, însă, pentru o siguranță mai mare, vom miza pe varianta “peste 1,5 goluri”, la o cotă de 1.47 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Venezuela vs Canada

Betano
Betano

Venezuela vs Canada

Peste 1,5 goluri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Venezuela

  • Judecând după cotele oferite de casele de pariuri, este ușor favorită în această confruntare, ceea ce ar putea surprinde, în condițiile în care adversara sa dispune de un lot mai valoros, însă evoluțiile de până acum de la turneu le dau bookmakerilor motive să ia această decizie.
  • Venezuelenii au ratat fazele eliminatorii la ultima ediție de Copa America, în ciuda faptului ca procesul de calificare a fost unul destul de simplu, cu patru din cinci echipe din grupă avansând mai departe. Aceștia se descurcă însă de minune la ediția actuală, reușind să câștige grupa cu punctaj maxim.
  • Aceștia au început la turneu cu un succes cu 2-1 în duelul cu Ecuador, într-un meci în care au revenit de la 0-1, urmând apoi o victorie la scor minim cu reprezentativa Mexicului, pentru ca în cele din urmă să facă spectacol cu Jamaica, impunându-se la scor de neprezentare.

ECHIPA PROBABILĂ: urmeaza

Canada

  • După cum menționam, este superioară adversarei sale, cel puțin pe hârtie, având la dispoziție un lot de aproape trei ori mai valoros, însă, cu toate acestea, agențiile de pariuri o dau ca outsideră în această confruntare.
  • Canadienii au debutat la turneul din SUA cu un eșec, însă, ce-i drept, au avut o misiune extrem de grea, în primul joc dând piept cu Argentina, campioana mondială en-titre, dar și câștigătoarea ultimei ediții de Copa America, pierzând cu 0-2.
  • A urmat apoi un succes extrem de important cu Peru, câștigând la scor minim, grație golului marcat de Jonathan David, pentru ca în cele din urmă să scoată o remiză albă cu Chile, campioana din 2015 și 2016.

ECHIPA PROBABILĂ: urmeaza


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri