Copa America

Uruguay vs Brazilia - Ponturi Copa America - 07-07-2024

În data de 7 iulie, cu începere la ora 04:00, se va juca cel mai interesant duel din cadrul sferturilor de finală de la Copa America, în care Uruguay și Brazilia vor fi protagoniste, cele două naționale urmând să se întâlnească pe “Allegiant Stadium”, unde ne așteptăm ca spectacolul să nu lipsească.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Uruguay vs Brazilia

Poate că Brazilia dispune de un lot mult mai valoros, însă aceasta nu are constanță în joc, așa că nu vom merge pe mâna sa. Ba mai mult, reprezentativa Uruguayului arată foarte bine la turneu, câștigând toate cele trei partide disputate în faza grupelor, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus. Vorbim totuși de două dintre cele mai puternice naționale ale Americii de Sud, așa că ar trebui să avem parte de spectacol, motiv pentru care pariem pe goluri, la o cotă de 1.87 oferită de agenția de pariuri Betano.

Ponturi Uruguay vs Brazilia

Betano
Betano

Uruguay vs Brazilia

Ambele marchează

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Uruguay

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce era de așteptat, urmând totuși să înfrunte un adversar mai valoros, însă prestațiile de până acum de la turneu îi dau motive să spere la accederea în urmatoarea rundă.
  • Reprezentativa pregătită de Marcelo Bielsa are în palmares nu mai puțin de 15 titluri la Copa America, fiind la egalitate cu Argentina, însă ultima dată când triumfa la turneu se întâmpla în urmă cu mai bine de un deceniu, mai exact în 2011, de atunci nereușind să depășească sferturile de finală.
  • Naționala Uruguayului arată foarte bine la turneul din SUA, având în vedere faptul că a terminat cu punctaj maxim în faza grupelor. Aceasta s-a impus pe rând cu Panama, Bolivia și SUA, în duelurile cu acestea marcând nu mai puțin de nouă goluri, încasând doar unul singur.

ECHIPA PROBABILĂ: urmeaza

Brazilia

  • Vorbim de una dintre cele mai mari naționale ale planetei, care are în spate un palmares uriaș și dispune de un lot extrem de valoros, mult peste cel al adversarei sale, acesta fiind și principalul motiv pentru care casele de pariuri o dau ca favorită în această înfruntare.
  • Brazilienii au jucat finala la precedentele două ediții de Copa America, pe ambele găzduindu-le. În 2019 s-a impus cu Peru, câștigând cu un categoric 3-1, însă au clacat apoi în duelul cu Argentina, marea rivală, pierzând la scor minim.
  • Naționala Braziliei a obținut cinci puncte din nouă posibile în faza grupelor, începând la turneu cu un egal cu modesta națională din Costa Rica, scor 0-0. A făcut apoi spectacol cu Paraguay, câștigând cu 4-1, pentru ca în ultimul joc să termine la egalitate cu reprezentativa Columbiei, scor 1-1.

ECHIPA PROBABILĂ: urmeaza


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri