Copa America

SUA vs Uruguay - Ponturi Copa America - 02-07-2024

În data de 2 iulie, cu începere la ora 04:00, se va juca o partidă foarte interesantă în cadrul ultimei etape din grupele acestei ediții de Copa America, în care SUA și Uruguay vor fi protagoniste, cele două urmând să se întâlnească pe “Arrowhead Stadium” din Kansas City.


Ponturi pariuri și pronostic analizat SUA vs Uruguay

Uruguay este o națională mai valoroasă, care se descurcă mai bine la actuala ediție de Copa America, fiind ca și calificată în faza sferturilor de finală, însă nu vom merge pe mâna sa în această confruntare. SUA este obligată să joace la victorie după eșecul surprinzător contra celor din Panama, iar cu siguranță va da totul pe teren, mai ales că va avea și sprijinul fanilor de partea sa. Anticipam o confruntare pe cinste, în care reușitele nu vor lipsi, de aceea mizăm pe varianta “ambele marchează”, la o cotă de 1.85 oferită de Betano.

Ponturi SUA vs Uruguay

Betano
Betano

SUA vs Uruguay

Ambele marchează

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

SUA

  • Este una dintre cele mai importante naționale prezente la acest turneu, pe care îl și organizează de altfel, însă este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, astfel că, după cum era de așteptat, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri.
  • Americanii au mai jucat la câteva ediții de Copa America, ultima dată în 2016, tot din calitate de organizatori, atunci reușind să atingă penultimul act, pierzând în manieră categorică cu reprezentativa Argentinei, scor 4-0.
  • La ediția actuală, naționala din SUA a început perfect, în primul joc învingând Bolivia cu 2-0, urmând însă apoi un eșec surprinzător, pierzând cu Panama, scor 2-1, astfel că, pentru a fi sigură de accederea în sferturile de finală, este obligată să se impună în acest duel.

ECHIPA PROBABILĂ: Horvath; Scally, Richards, Ream, A. Robinson; McKennie, Musah, Reyna; Aaronson, Balogun, Pulisic

Uruguay

  • Conform informațiilor oferite de site-urile de specialitate, dispune de un lot mult mai bun decât al adversarei sale, având de asemenea și realizări mai mari de-a lungul anilor, astfel că are și mai multă experiență, așa că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită.
  • Naționala pregătită de Marcelo Bielsa are nu mai puțin de 15 titluri la Copa America în palmares, însă ultima dată a triumfat în 2011. De atunci a mai jucat la patru ediții, dar niciodată nu a reușit să depășească măcar faza sferturilor.
  • Uruguay arată extraordinar la turneul din SUA, făcând spectacol în ambele partide de până acum, învingând-o mai întâi pe Panama cu 3-1, trecând apoi de Bolivia cu un categoric 5-0, ajungând astfel la patru partide consecutive fără înfrângere.

ECHIPA PROBABILĂ: Rochet; Nandez, R. Araujo, Olivera, Olaza; Ugarte, Valverde; Pellistri, De Arrascaeta, M. Araujo; Nunez


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri