Copa America

Costa Rica vs Paraguay - Ponturi Copa America - 03-07-2024

Confruntarea dintre Costa Rica și Paraguay este una programată să se joace în data de 3 iulie, de la ora 04:00, aceasta contând pentru runda a treia din grupele acestei ediții de Copa America, urmând să se dispute pe “Q2 Stadium”.

copa america betting offers, tournament odds and free bets

Ponturi pariuri și pronostic analizat Costa Rica vs Paraguay

Cele două naționale sunt ca și eliminate de la turneu, Paraguay nemaiavând nicio șansă, în timp ce Costa Rica are nevoie de o minune pentru a merge în sferturi, astfel că acest meci nu prea are miză. Totuși, noi avem o favorită în acest duel, și anume Paraguay, care are un plus de valoare, de la care așteptăm o prestație bună, în ideea că va căuta să părăsească turneul în mod onorabil. Așadar, mergem pe mâna reprezentativei din Paraguay, la o cotă de 2.00 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Costa Rica vs Paraguay

Betano
Betano

Costa Rica vs Paraguay

Paraguay câștigă

Betano Casino

124 Rotiri Gratuite + 24 LEI Pariu Gratuit Fără Depunere

Joacă acum

Costa Rica

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind mult sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii.
  • Costaricanii au mai jucat la alte cinci ediții de Copa America, depășind grupele doar de două ori, în 2001 și 2004. La fel ca în 1997, 2011 și 2016, aceștia se vor opri înainte de fazele eliminatorii, chiar dacă încă nu sunt eliminați matematic. Ocupa totuși locul al treilea, fiind la trei puncte de Brazilia, care are și un golaveraj net superior.
  • Reprezentativa din Costa Rica a început la turneul din SUA cu un rezultat surprinzător, în primul joc remizând la scor alb cu Brazilia, pierzând însă apoi în manieră clară cu naționala Columbiei, scor 3-0, întrerupând astfel și o serie de patru partide consecutive fără eșec.

ECHIPA PROBABILĂ: urmeaza

Paraguay

  • Judecând după informațiile oferite de site-urile de specialitate, dispune de un lot de aproape șapte ori mai valoros decât al adversarei sale, astfel că nu este o surpriză faptul că bookmakerii au luat decizia de a o da ca outsideră în această confruntare.
  • Naționala antrenată de Daniel Garnero a ratat fazele eliminatorii de la Copa America doar o singură dată în ultimele șapte participări, urmând ca la această ediție să fie eliminată încă din grupe, fiind ultima în clasament, fără puncte.
  • Reprezentativa Paraguayului a început la turneu cu un eșec suferit în fața Columbiei, pierzând cu 2-1, urmând apoi o înfrângere categorică suferită contra Braziliei, pierzând cu 4-1.

ECHIPA PROBABILĂ: urmeaza


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri