Copa America

Columbia vs Paraguay - Ponturi Copa America - 25-06-2024

În data de 25 iunie, cu începere la ora 01:00, se va juca partida dintre Columbia și Paraguay, aceasta contând pentru prima etapa din cadrul grupelor acestei ediții de Copa America, urmând să se desfășoare pe “NRG Stadium”.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Columbia vs Paraguay

Columbia este fără îndoială o națională mult mai valoroasă, care are de asemenea și mult mai multă experiență, cel puțin dacă ne raportăm la performanțele obținute de aceasta în ultimii ani. Așadar, ne așteptăm să înceapă cu dreptul la această ediție de Copa America, mai ales că traversează o formă foarte bună. Mizăm astfel pe un succes al columbienilor, la o cotă de 1.70 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Columbia vs Paraguay

Betano
Betano

Columbia vs Paraguay

Columbia câștigă

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Columbia

  • Vorbim de una dintre cele mai valoroase naționale din America de Sud, care este peste nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, astfel că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca outsideră în această confruntare.
  • Columbienii au în palmares șase participări la Cupa Mondială, unde ultima dată au jucat în 2018. La Copa America, aceștia se pot lăuda doar cu un singur succes, în 2001, la o ediție pe care au și organizat-o.
  • Reprezentativa Columbiei este în mare formă înainte de a-și începe aventura la turneul din SUA, venind după o serie impresionantă de 23 de partide consecutive fără înfrângere, interval în care a obținut nu mai puțin de 18 victorii. Ultima dată a dat piept cu Bolivia, pe care a învins-o la scor de neprezentare, ajungând la opt victorii la rând.

ECHIPA PROBABILĂ: Ospina; S. Arias, Mina, Cuesta, Machado; Uribe, Lerma; J. Arias, Rodriguez, Diaz; Cordoba

Paraguay

  • Este o națională decentă, care este sub nivelul adversarei sale atât din punct de vedere al valorii, cât și al experienței, astfel că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca outsideră în această confruntare.
  • Reprezentativa pregătită de Daniel Garnero se poate lădua cu mai multe participări la Campionatul Mondial, opt la număr, ultima venind însă în 2010, când atingea sferturile. Are în palmares și mai multe titluri la Copa America, unde a triumfat în 1953 și 1979.
  • Ultimul meci a fost de bun augur pentru naționala Paraguayului, aducându-i un succes, învingând Panama la scor minim, încheind astfel o serie de patru partide consecutive fără victorie.

ECHIPA PROBABILĂ: Coronel; Velazquez, Balbuena, Gomez, Alonso; Villasanti, Cubas, Almiron; Sosa, Bareiro, Enciso


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri