Copa America

Bolivia vs Panama - Ponturi Copa America - 02-07-2024

Confruntarea dintre Bolivia și Panama este una programată să se joace în data de 2 iulie, de la ora 04:00, aceasta contând pentru ultima etapă din grupele acestei ediții de Copa America, urmând să se desfășoare pe “Inter&Co Stadium”.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Bolivia vs Panama

După succesul obținut în confruntarea cu SUA, Panama are toate motivele să spere la accederea în sferturile de finală ale acestei ediții de Copa America, însă este obligată să se impună în acest duel. Rămâne de văzut dacă o va putea face, având în vedere faptul că Bolivia, ca și eliminată din competiție, va încerca să părăsească turneu în manieră onorabilă, iar cu siguranță va forța cel puțin marcarea unul gol. Așadar, vom alege un pariu pe goluri, minim două fiind suficiente pentru a ne aduce profit, recomandarea noastră primind o cotă de 1.42 la Betano.

Ponturi Bolivia vs Panama

Betano
Betano

Bolivia vs Panama

Peste 1,5 goluri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Bolivia

  • Conform informațiilor de specialitate, este cea mai slaba echipă de la Copa America, din punct de vedere al valorii, având de asemenea și prestații foarte slabe, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră în această confruntare.
  • Din 1997 și până în prezent, bolivienii nu au depășit grupele de la Copa America decât o singură dată, în 2015. Aceștia au ratat din nou sferturile, în prezent fiind ultimii în grupă, fără puncte, dar și cu un golaveraj dezastruos.
  • În primul joc de la turneul din SUA, reprezentativa Boliviei a dat piept cu SUA, pierzând cu 2-0, urmând apoi un eșec cu un categoric 5-0 în duelul cu Uruguay, ajungând astfel la o serie de cinci înfrângeri consecutive.

ECHIPA PROBABILĂ: Almada; Cuellar, Haquin, Jo. Sagredo; Suarez, Justiniano, Villamil, Je. Sagredo; Terceros, Ramallo, Vaca

Panama

  • Pe lângă faptul că dispune de un lot mai valoros, are și evoluții mai solide la actuala ediție de Copa America, astfel că, după cum era de așteptat, pornește cu prima șansă la casele de pariuri și nu este exclus să obțină un succes.
  • Naționala antrenată de Thomas Christiansen a mai jucat la o ediție de Copa America, în 2016, tot în SUA, nereușind să depășească faza grupelor. Are o șansă foarte bună acum, însă este obligată să obțină victoria în aceasta partidă, iar SUA să cedeze puncte cu Uruguay.
  • Reprezentativa din Panama a început cu stângul la turneu, în primul joc pierzând cu Uruguay, scor 3-1, însă a făcut o impresie bună în etapa a doua, trecând de SUA, câștigând cu 2-1, astfel că și-a procurat o șansă bună la accederea în sferturile turneului.

ECHIPA PROBABILĂ: Mosquera; I. Anderson, Miller, Cordoba; Murillo, Ayarza, Martinez, Davis; Yanis, Fajardo, Diaz


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri