Conference League

Siauliai vs Levadia – Ponturi Conference League – 11.07.2024

Joi, de la ora 18:00, în primul tur al calificărilor din Conference League, Siauliai și Levadia se vor duela pe Siauliai central stadium, un stadion de 4000 de locuri.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Siauliai vs Levadia

Faptul că ambele echipe se află în plin campionat, iar rezultatele obținute nu au lăsat deloc de dorit, înclin să cred că partida va fi una dintre cele mai spectaculoase. Peste 2,5 goluri este recomandarea mea, cotă 2.10 la Superbet.

Superbet
Superbet

Siauliai vs Levadia

Peste 2,5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Siauliai – Levadia

Siauliai

  • Componentă a campionatului Lituaniei, Siauliai FA tocmai cea reușit să o învingă cu scorul de 1-0 pe Transinvest, în runda cu numărul 22 a A Lyga.
  • Datorită rezultatului pe care l-a obținut, a ajuns la două victorii consecutive și a urcat pe locul 5 în ierarhia campionatului lituanian, cu șapte puncte mai puține decât locul 3.
  • De această dată va juca în premieră în cupele europene, iar totul se datorează prestației bune în campionatul din urmă cu un an.

Levadia

  • O veche participantă în cupele europene, Levadia Tallinn a reușit să joace aproape an de an în cupele europene. În sezonul trecut a părăsit Europa Conference League după o dublă înfrângere cu Zilina.
  • În decursul ultimelor zece dueluri disputate în cupele europene, Levadia Tallinn a obținut o singură victorie și a primit gol în fiecare confruntare.
  • Și ea este în plin campionat, tocmai ce a trecut cu 1-0 de Flora și drept urmare a rămas lider detașat în campionatul Estoniei. 51 de puncte are Levadia, cu 15 mai multe decât ocupanta locului secund.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri