Conference League

Floriana vs Tre Penne – Ponturi Conference League – 11-07-2024

Joi, de la ora 20:00, Floriana și Tre Penne ne oferă un duel interesant în turul I de calificare al Europa Conference League. Meciul tur are loc la Paola, pe Tony Bezzina Stadium.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Floriana vs Tre Penne

Echipele malteze parcă sunt cu un pas în fața celor din San Marino, iar după cum o arată și rezultatele din ultimele dueluri, Floriana nu ar trebui să aibă emoții în privința victoriei obținute la pas. Drept urmare, vă recomand peste 2,5 goluri, cotă 1.47 la Superbet.

Superbet
Superbet

Floriana vs Tre Penne

Peste 2,5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Floriana – Tre Penne

Floriana

  • Pe locul al doilea la finalul sezonului trecut al campionatului Maltei, Floriana nu este deloc străină de meciurile din cupele europene, ci știe cum trebuie pusă problema.
  • A absentat în sezonul trecut, însă chiar și așa vorbim despre o echipă net superioară celor de la Tre Penne, cel puțin în meciul din manșa tur.
  • Din 1999 nu a mai reușit să câștige vreun meci jucat în cupele europene, unde a avut rolul de echipă gazdă. Printre aceste dueluri s-au regăsit și înfrângeri la pas, 0-8 cu AEK Larnaca, 0-4 cu Elfsborg.

Tre Penne

  • Campionatul statului San Marino este unul modest, dar chiar și așa, Tre Penne a reușit să termine abia pe locul al treilea, primind drept de joc în Conference League.
  • Echipele care au întâlnit-o în cupele europene s-au bucurat, deoarece mereu au reușit să facă scor. Din 2019 și până în prezent nu a ratat prezența în cupele europene, iar de fiecare dată a pierdut la scor.
  • Zece goluri a primit în campania trecută și toate după o confruntare dublă cu Floriana, formație care evoluează tot în campionatul maltez.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri