Conference League

FK Liepaja vs Vikingur – Ponturi Conference League – 11.07.2024

Joi, de la ora 18:00 FK Liepaja și Vikingur vor juca în primul tur de calificare al Europa Conference League. Confruntarea va avea loc pe Liepaja, pe Daugavas stadions.


Ponturi pariuri și pronostic analizat FK Liepaja vs Vikingur

Având în vedere situația dificilă a gazdelor, mă aștept ca meciul direct să fie unul spectaculos, unde la finalul meciului să avem parte de cel puțin trei reușite. Drept urmare, pariul meu pentru acest duel este peste 2,5 goluri, cotă 1.90 la Superbet.

Superbet
Superbet

FK Liepaja vs Vikingur

Peste 2,5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi FK Liepaja – Vikingur

FK Liepaja

  • De 10 ani în fotbal, FK Liepaja a prins câteva sezoane în cupele europene, dar fără rezultate notabile, dovadă coeficientul slab pe care îl are.
  • Din 2016 a jucat regulat în cupele europene, dar de cele mai multe ori a clacat după prima dublă manșă. În precedentele două ediții ale Conference League a reușit mereu să treacă de primul tur.
  • Este în plin campionat, la finalul săptămânii trecute a fost învinsă de Riga FC și nu oricum, ci la scor. Astfel, a rămas pe ultimul loc în campionatul Letoniei.

Vikingur

  • Apărută în 2008, echipa aceasta și-a făcut rapid debutul și în cupele europene, iar până în prezent a strâns 32 de meciuri în mai multe competiții printre care și Liga Campionilor.
  • În ediția trecută a evoluat tot în primul tur al calificărilor Conference League, dar s-a oprit în urma dublei confruntări cu andorezii de la Inter Club d Escaldes.
  • De altfel, în ultimele 12 meciuri disputate în cupele europene a reușit două victorii și acelea în urma meciurilor Europa (Gibraltar) pe care a învins-o cu 1-0 și 2-1.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri