Conference League

Athletic Escaldes vs Dudelange – Ponturi Conference League – 11-07-2024

Joi, de la ora 19.30, Athletic Escaldes și Dudelange vor fi adversare în turul I de calificare al Europa Conference League. Prima partidă are loc pe stadionul Nacional din capitala Andorra la Vella.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Athletic Escaldes vs Dudelange

După cum a arătat-o jocul în cupele europene al celor două echipe, Dudelange nu ar trebui să aibă emoții în privința calificării. Mizez pe victorie Dudelange, pariu pe care l-am găsit în cotă 1.72 la Superbet.

Superbet
Superbet

Athletic Escaldes vs Dudelange

Victorie Dudelange

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Athletic Escaldes – Dudelange

Athletic Escaldes

  • Este pentru al treilea sezon când joacă în cupele europene. Și-a făcut debutul în 2022, atunci când nu a avut replică pentru maltezii de la Gzira United.
  • De asemenea, în cele cinci dueluri disputate în cupele europene, Athletic Escaldes a suferit patru înfrângeri și un singur duel l-a încheiat la egalitate, dar și atunci a primit gol.
  • Mai mult, în două din ultimele trei meciuri disputate pe terenul propriu în cupele europene, formația din Andorra nu a reușit să înscrie.

Dudelange

  • Participarea ei în cupele europene a venit datorită locului 3 pe care s-a clasat la finalul sezonului trecut și nu este pentru prima oară când joacă în cupele europene.
  • În sezonul trecut a jucat tot în Conference League și a reușit să treacă de primul tur după ce a învins-o cu 5-3 la general pe formația irlandeză St. Patricks.
  • De altfel, în ultimele zece dueluri pe care le-a jucat în deplasările din cupele europene, Dudelange a reușit să obțină două victorii, dar în schimb a pierdut alte opt confruntări și de fiecare dată a primit gol.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri