Champions League

Vikingur vs Shamrock Rovers ponturi preliminarii Champions League 09.07.2024

Meciul dintre Vikingur și Shamrock Rovers se joacă marți, 9 iulie, în turul I preliminar din Champions League. Partida va avea loc pe “Víkingsvöllur”, cu începere de la ora 19:45. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Vikingur vs Shamrock Rovers

Se întâlnesc două echipe în formă, aflate în plin campionat, motiv pentru care mă aștept la un prim duel spectaculos, cu multe goluri. De altfel, sunt formații care arată bine din punct de vedere ofensiv, iar recomandarea mea este pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.60 la Unibet.

Ponturi Vikingur vs Shamrock Rovers

Unibet
Unibet

Vikingur vs Shamrock Rovers

ambele marchează

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Vikingur

  • Vikingur tocmai s-a calificat în finala Cupei, deci moralul este unul ridicat.
  • De altfel, echipa din Islanda este ușor favorită la calificarea în turul II preliminar din Champions League - 1.85 este cota!
  • Vikingur se descurcă bine și în campionatul intern, acolo unde după 14 etape se află pe prima poziție - 10 victorii, 3 remize și o singură înfrângere până acum.
  • În sezonul precedent, Vikingur era eliminată de Riga încă din primul tur preliminar Champions League. Poate mai mult în acest an?

Echipa probabilă Vikingur: Arinbjornsson - Vatnhamar, Ekroth, Sigurdsson, Gunnarsson - Andrason, Thordarson - Sigurpalsson, Djuric, Gudjonsson - Ingimundarson

Shamrock Rovers

  • Shamrock Rovers nu este în cea mai bună formă înainte de manșa tur cu Vikingur, având doar 3 victorii în precedentele 10 jocuri. Totuși, vine după un succes de moral, 1-0 cu Dundalk.
  • În campionatul intern, Shamrock ocupă locul 4, fără șanse la titlu, dar în cărți pentru un loc de cupe europene - este doar la două puncte distanță de top 3.
  • Anul trecut, Shamrock Rovers era eliminată în turul II preliminar Champions League de Ferencvaros cu scorul general de 6-0.
  • 1.90 este cota la calificarea în turul următor!

Echipa probabilă Shamrock Rovers: Poehls - Honohan, Lopes, Hoare - Clarke, Watts, McEneff, Nugent, O’Neil - Byrne, Kenny


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri