Champions League

TNS vs Decic - Ponturi Preliminarii UCL - 09-07-2024

Marți, în data de 9 iulie, de la ora 21:00, va avea loc confruntarea dintre TNS și Decic, aceasta contând pentru manșa tur din prima rundă a preliminariilor Champions League, urmând să se dispute în Țara Galilor, pe “Park Hall”.


Ponturi pariuri și pronostic analizat TNS vs Decic

În ciuda faptului că cei de la Decic dispun de un lot mai valoros, noi înclinăm să mergem pe mâna celor de la TNS, care au mult mai multă experiență la nivelul competițiilor europene. De asemenea, galezii beneficiază și de avantajul propriului teren, acolo unde sunt extrem de greu de învins, suporterii având ocazia să joace și ei un rol important. Așadar, alege un pariu pe victoria gazdelor, într-o cotă de 1.40 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi TNS vs Decic

Betano
Betano

TNS vs Decic

Gazdele câștigă

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

TNS

  • În ciuda faptului că dispune de un lot mai slab, cel puțin din punct de vedere al valorii, casele de pariuri o dau ca mare favorită în această confruntare, fiind o echipă mult mai experimentată, care beneficiază și de avantajul propriului teren.
  • Galezii au cucerit nu mai puțin de 16 titluri de campioni, triumfând în precedentele trei ediții de campionat, astfel că vor juca din nou în preliminariile Champions League. Aceștia visează la prima lor calificare în grupele unei competiții europene, cel mai aproape fiind în 2010, când atingeau play-off-ul Europa League.
  • Cei de la TNS încă nu și-au început aventura în campionatul intern, însă nu au stat degeaba în pre-sezon, jucând nu mai puțin de opt partide amicale. În acest interval au obținut șase victorii și au suferit două înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând nu mai puțin de 41 de goluri

Decic

  • Este o echipă modestă, care a scos de curând capul în competițiile europene, lipsa de experiență fiind principalul motiv pentru care bookmakerii au ales să o da ca outsideră în această înfruntare.
  • Deși s-a înființat în urmă cu aproape 100 de ani, echipa din Muntenegru a cucerit primul său titlu de campioană abia în sezonul precedent, astfel că va juca în premieră în preliminariile Ligii Campionilor. A mai avut două experiențe în calificările Conference League, însă de fiecare dată a fost eliminată încă din primul tur.
  • Cei de la Decic au disputat trei jocuri amicale de la încheierea sezonului anterior și până în prezent, pierzându-le pe toate, fiind învinși pe rând de OFK Beograd, Spartak Subotica și Vojvodina, de la care au primit cinci goluri, fără să înscrie vreunul.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri