Champions League

Slovan Bratislava vs Struga ponturi preliminarii Champions League 10.07.2024

Miercuri, de la ora 20:00 se va juca partida tur dintre Slovan Bratislava și Struga, joc din turul I preliminar în Champions League, urmând să se dispute pe “Tehelné pole”. Se impun gazdele?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Slovan Bratislava vs Struga

Diferența de valoare și experiență la acest nivel este uriașă. Mă aștept ca Slovan Bratislava să rezolve ecuația calificării încă din tur, mai ales că joacă pe teren propriu. Nu cred că Struga poate produce surpriza, fiind o formație fără pedigree în cupele europene. Recomand pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.45 la Winmasters!

Ponturi Slovan Bratislava vs Struga

Winmasters
Winmasters

Slovan Bratislava vs Struga

1 solist

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Slovan Bratislava vs Struga

  • Slovan Bratislava a câștigat la pas campionatul în Slovacia și țintește grupele Champions League. Trebuie spus faptul că Slovan a ajuns până în 16-imile Conference League în sezonul precedent, unde a fost eliminată de Sturm Graz. De altfel, în ultimele două ediții de Conference League, aceștia au ieșit din grupe.
  • Struga a câștigat ultimele două ediții de campionat în Macedonia de Nord. Nu are multă experiență în cupele europene - în sezonul precedent, macedonenii s-au oprit în play-off-ul Conference League, după ce au fost eliminați de islandezii de la Breidablik cu scorul general de 2-0.
  • Este primul meci oficial pentru cele două echipe în noul sezon. Cine merge mai departe? Confirmă Slovan Bratislava statul de favorită sau Struga produce surpriza?

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri