Champions League

Ludogorets vs Dinamo Batumi ponturi preliminarii Champions League 10.07.2024

Miercuri, în data de 10 iulie, cu începere la ora 21:00, se va juca partida dintre Ludogorets și Dinamo Batumi, ce contează pentru turul I preliminar din Champions League, urmând să se desfășoare pe “Huvepharma Arena”. Se impun bulgarii fără probleme?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Ludogorets vs Dinamo Batumi

Diferența de valoare și experiență în cupele europene este uriașă. Mă aștept ca Ludogorets să se impună fără probleme și să rezolve ecuația calificării încă din tur, mai ales că meciul se joacă în Bulgaria. Recomand pronosticul “1 pauză/1 final”, la o cotă de 1.60 la agenția de pariuri online Winmasters!

Ponturi Ludogorets vs Dinamo Batumi

Winmasters
Winmasters

Ludogorets vs Dinamo Batumi

1 pauză/1 final

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Ludogorets vs Dinamo Batumi

  • Ludogorets este de departe cea mai bună echipa din Bulgaria. De altfel, este o formație obișnuită cu evoluțiile în cupele europene - anul trecut, bulgarii au jucat în grupele Conference League.
  • Dinamo Batumi este campioana Georgiei. Nu are multă experiență în cupele europene și nici performanțe notabile - anul trecut, aceștia erau eliminați de albanezii de la Tirana în primul tur din Champions League.
  • De altfel, diferența de valoare între cele două echipe este uriașă: conform site-urilor de specialitate, lotul celor de la Ludogorets valoarea undeva la 50 de milioane de euro, în timp ce Dinamo Batumi are un lot evaluat la puțin peste 6 milioane de euro.
  • Campioana Bulgariei este mare favorită la calificarea în turul II preliminar din UCL. Confirmă statul de favorită sau Dinamo Batumi produce surpriza?

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri