Champions League

Flora vs Celje ponturi preliminarii Champions League 10.07.2024

Meciul tur dintre Flora și Celje se joacă miercuri, 10 iulie, în primul tur preliminar din Champions League. Partida va avea loc pe “A. Le Coq Arena”, din Tallinn, cu începere de la ora 19:00. Pariem pe goluri!

Flora Tallinn

Ponturi pariuri și pronostic analizat Flora vs Celje

La prima vedere, pare o dublă dezechilibrată, însă Flora Tallinn este o formație capabilă de surprize. Este doar manșa tur și mă aștept că cele două formații să fie destul de prudente. Cred că un pariu pe goluri la Winmasters este cea mai bună opțiune. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.90!

Ponturi Flora vs Celje

Winmasters
Winmasters

Flora vs Celje

sub 2.5 goluri

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Flora vs Celje

  • Celje este mare favorită la calificarea în turul II preliminar din Champions League. Campioana Sloveniei este la primul meci oficial în aproape 3 luni, fapt ce este un minus.
  • De partea cealaltă, Flora Tallinn este în plin sezon. Recent, a pierdut derby-ul cu Levadia, scor 1-0. Acesta a fost doar al 2-lea eșec din ultimele 10 partide.
  • În sezonul precedent, Flora juca cu Farul Constanța în preliminariile Conference League, dublă pierdută clar, scor 0-5.
  • Trebuie menționat faptul că în perioada de pregătire, Celje a disputat o serie de partide amicale, printre care și cu Rapid București (victorie cu 1-0), Corvinul Hunedoara (victorie cu 2-0) și cu Oțelul Galați (înfrângere cu 2-3).
  • Cine merge mai departe în Champions League?

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri