Salutari dragi pariori,

Se pare ca Premier League, prin meciurile oferite in aceasta saptamana, suplineste cu brio lipsa meciurilor din alte campionate.

Meciurile jucate pana acum au fost fara doar si poate foarte spectaculoase, oferindu-ne un adevarat regal fotbalistic.

In putin timp incepe un alt meci care se anunta a fi un spectacol total: Chelsea vs Liverpool – cu adevarat un meci deschis oricarui rezultat.

Desi imi propusesem sa nu pariez in aceasta perioada deloc nu am putut rezista tentatiei la acest meci asadar am plasat doua bilete:

primul este o victorie a celor de la Liverpool ( miza 30 eur – voi reveni mai tarziu cu biletul) si al doilea este cu o miza mai mica pe primul marcator:

suares

Orice ati fi pariat la acest eveniment sper sa fie intr-un ceas bun, si sa va aduca bucurii. Daca nu mai postez pana in 2014 atunci eu va spun La multi ani si toate cele bune!

Marcel Fulgusin

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal Wolves – Leeds – Championship Wolves este liderul Championship Sursa foto: skysports.com Miercuri, 22/11/2017, de la ora 21:45, pe “Molineaux Stadium” se joaca Wolves – Leeds, duel din etapa a 18-a din Championship1 solist ...
Ponturi fotbal TSKA Moscova – Benfica – Champions League TSKA nu-si permite sa piarda vreun punct cu ultima clasata Sursa foto: goal.com Miercuri seara, de la ora 19:00, TSKA Moscova joaca impotriva celor de la Benfica, intr-un duel din cadrul rundei cu n...
Ponturi fotbal Anderlecht – Bayern Munchen – Champions League Anderlecht este singura echipa din faza grupelor care nu a reusit sa inscrie Sursa foto: dw.com Miercuri seara, de la ora 21:45, Anderlecht joaca impotriva celor de la Bayern Munchen, intr-un duel d...