Salutari dragi pariori,

Se pare ca Premier League, prin meciurile oferite in aceasta saptamana, suplineste cu brio lipsa meciurilor din alte campionate.

Meciurile jucate pana acum au fost fara doar si poate foarte spectaculoase, oferindu-ne un adevarat regal fotbalistic.

In putin timp incepe un alt meci care se anunta a fi un spectacol total: Chelsea vs Liverpool – cu adevarat un meci deschis oricarui rezultat.

Desi imi propusesem sa nu pariez in aceasta perioada deloc nu am putut rezista tentatiei la acest meci asadar am plasat doua bilete:

primul este o victorie a celor de la Liverpool ( miza 30 eur – voi reveni mai tarziu cu biletul) si al doilea este cu o miza mai mica pe primul marcator:

suares

Orice ati fi pariat la acest eveniment sper sa fie intr-un ceas bun, si sa va aduca bucurii. Daca nu mai postez pana in 2014 atunci eu va spun La multi ani si toate cele bune!

Marcel Fulgusin

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi pariuri – Real Sociedad – Levante – La Liga sursa foto: skysports.comReal Sociedad nu va avea un meci usor Ora 13:00 programeaza infruntarea dintre Real Sociedad si Levante, care se va desfasura pe "Anoeta", acolo unde ne asteptam ca spect...
Ponturi pariuri – Augsburg – Stuttgart – Bundesliga sursa foto: skysports.comAugsburg este neinvinsa pe teren propriu de patru luni In aceasta dupa-amiaza, incepand cu ora 16:30, "WWK Arena" va gazdui disputa dintre Augsburg si Stuttgart, in care ...
Ponturi fotbal Marseille – Bordeaux – Ligue 1 Ambele echipe sunt in forma foarte buna Cu incepere de la ora 22:00, Marseille primeste vizita lui Bordeaux. Meciul se va desfasura pe stadionul "Orange Vélodrome" si va conta pentru etapa cu numarul...