Euro 2024

Slovenia vs Serbia - Ponturi EURO 2024 - 20-06-2024

Joi, în data de 20 iunie, cu începere la ora 16:00, se va juca partida dintre Slovenia și Serbia, din cadrul etapei a doua din grupele Campionatului European, urmând să se dispute pe “Allianz Arena” din Munchen.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Slovenia vs Serbia

Această confruntare este una destul de complicată, greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști, fiind totuși foarte riscante. Ținând însă cont de faptul că ambele naționale au mare nevoie de un rezultat pozitiv, ne așteptăm să avem parte de un duel pe cinste, astfel că vom alege un pariu pe goluri, pornind de la premisa ca ambele vor înscrie. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.83 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Slovenia vs Serbia

Betano
Betano

Slovenia vs Serbia

Ambele marchează

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Slovenia

  • Judecând după informațiile oferite de site-urile de specialitate, este sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, fiind depășită și la capitolul experiență, astfel că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca outsideră în această confruntare.
  • Slovenii sunt doar la a doua lor participare la Campionatul European, jucând și la ediția din 2000, unde nu treceau de grupe. De atunci și până în prezent, aceștia au mai jucat doar la două turnee finale, participând la mondialele din 2002 și 2010.
  • În primul joc disputat la EURO 2024, reprezentativa Sloveniei a avut-o ca adversară pe Danemarca, pe care a întâlnit-o și în preliminarii. S-a văzut condusă încă din minutul 17, însă a reușit să smulgă un punct, grație golului marcat de Janza în minutul 77.

ECHIPA PROBABILĂ: Oblak; Karnicnik, Blazic, Bijol, Janza; Stojanovic, Gnezda Cerin, Elsnik, Mlakar; Sporar, Sesko

Serbia

  • Pe hârtie, dispune de un lot de două ori mai valoros decât al adversarei sale, acesta fiind și principalul motiv pentru care bookmakerii o dau ca favorită în această partidă, însă cu siguranță nu va avea o misiune facilă, Slovenia fiind o națională solidă, greu de deschis.
  • Sârbii au luat parte la precedentele două ediții de Campionat Mondial, la ambele fiind eliminați încă din grupe. Aceștia sunt la debutul lor la EURO (ca țară independentă), după ce în preliminarii au terminat pe locul secund într-o grupă cu Ungaria, Lituania, Bulgaria și Muntenegru.
  • Reprezentativa Serbiei a jucat deja cu cel mai greu adversar al grupei, și anume Anglia, cu care a pierdut onorabil, la scor minim. Totuși, jocul acesteia nu a impresionat deloc, așa că rămâne de văzut cum se va descurca în această confruntare.

ECHIPA PROBABILĂ: V. Milinkovic-Savic; Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic; Zivkovic, S. Milinkovic-Savic, Gudelj, Mladenovic; Tadic; Vlahovic, Mitrovic


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri