Euro 2024

Scotia vs Ungaria - Ponturi EURO 2024 - 23-06-2024

Duminică, în data de 23 iunie, cu începere la ora 22:00, se va juca partida dintre Scoția și Ungaria, aceasta contând pentru ultima etapă din grupele Campionatului European, urmând să se dispute la Stuttgart, pe “MHPArena”.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Scoția vs Ungaria

Ambele naționale sunt obligate să joace la victorie pentru a mai spera la accederea în optimile Campionatului European, de aceea ne așteptăm să asistăm la o confruntare pe cinste, în care spectacolul va atinge cote înalte. Mizăm pe faptul că vor da totul pentru cele trei puncte, așa că vom miza cu mare încredere pe varianta golurilor, pornind de la premisa că ambele vor înscrie. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.65 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Scoția vs Ungaria

Betano
Betano

Scoția vs Ungaria

Ambele marchează

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Scoția

  • Din punct de vedere al valorii, este sub nivelul adversarei sale, cel puțin dacă ne raportăm la informațiile oferite de site-urile de specialitate, astfel că nu este de mirare faptul că bookmakerii au ales să o dea ca outsideră în această confruntare.
  • Scoțienii au avut parte de un start dezastruos la această ediție de Campionat European, în primul joc dând piept cu Germania, țara gazdă, în fața căreia au pierdut cu un categoric 5-1. În ciuda acestui aspect însă, aceștia încă speră la accederea în faza optimilor de finală.
  • În prezent, reprezentativa Scoției este a treia în grupă, cu un punct, obținut în duelul cu Elveția, scor 1-1, astfel că, în cazul unui succes cu Ungaria, ar avea șanse foarte mari să prindă fazele eliminatorii, unde nu a ajuns niciodată în întreaga sa istorie.

ECHIPA PROBABILĂ: Gunn; Hendry, Hanley, McKenna; Ralston, McGregor, Gilmour, Robertson; McTominay, McGinn; Adams

Ungaria

  • După cum menționam, este o națională mai valoroasă, despre care putem spune că are și performanțe mai mari decât adversara sa în ultimii ani, motiv pentru care și este ușor favorită la casele de pariuri, deși nu va avea deloc o misiune facilă.
  • Chiar dacă au arătat bine la precedentele două ediții de Campionat European, maghiarii dezamăgesc la EURO 2024, fiind fără puncte după două partide, având șanse destul de mici la a mai prinde optimile de finală.
  • Un lucru este clar, reprezentativa Ungariei nu mai poate prinde primele două locuri, după ce a pierdut atât cu Elveția, cât și cu Germania, astfel că este obligată să se impună în această dispută, de preferat la un scor destul de mare.

ECHIPA PROBABILĂ: Gulacsi; Fiola, Orban, Dardai; Nego, A. Nagy, Schafer, Kerkez; Sallai, Szoboszlai; Varga


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri