Euro 2024

Scotia vs Elvetia - Ponturi EURO 2024 - 19-06-2024

Miercuri, în data de 19 iunie, cu începere la ora 22:00, Scoția și Elveția se vor întâlni în cadrul etapei a doua din grupele Campionatului European, într-o partidă programată se se dispute la Koln, pe “RheinEnergieStadion”.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Scoția vs Elveția

Elveția a dominat-o clar pe Ungaria în meciul din prima etapa de la EURO 2024, impunându-se cu 3-1, astfel că jucătorii au un moral foarte bun înainte de această dispută. De partea cealaltă, scoțienii au fost “demolați” de Germania în meciul de deschidere, pierzând cu un categoric 5-1, fiind obligați să obțină un rezultat pozitiv în această partidă pentru a mai spera la calificare. Elvețienii sunt mai buni, fiind superiori la multe capitole, de aceea ne așteptăm să facă o figură frumoasă, așa că mergem pe mâna lor, la o cotă de 1.88 oferită de cei de la Betano.

Ponturi Scoția vs Elveția

Betano
Betano

Scoția vs Elveția

Elveția câștigă

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Scoția

  • După cum era de așteptat, pornește cu șansa a doua în această confruntare, fiind ce-i drept sub nivelul adversarei sale, atât din punct de vedere al valorii, cât și al experienței, astfel că bookmakerii au toate motivele să ia această decizie.
  • Scoțienii sunt la al doilea turneu european consecutiv, la precedentul având un parcurs dezamăgitor, obținând un singur punct într-o grupă cu Croația, Anglia și Cehia. Evident, aceștia au terminat pe ultimul loc, unde, cel mai probabil vor termina și la ediția actuală.
  • Reprezentativa Scoției a dat piept cu Germania în meciul de deschidere de la EURO 2024, iar deznodământul nu a fost cel dorit, pierzând în manieră categorică, scor 5-1, periclitându-și serios șansele la calificarea în fazele eliminatorii.

ECHIPA PROBABILĂ: Gunn; Hendry, Hanley, Tierney; Ralston, Gilmour, McTominay, Robertson; McGinn, Christie; Shankland

Elveția

  • După cum menționam, este o națională mai bună, depășind-o pe adversara sa la multe capitole. Vorbim de o echipă solidă, care joacă de ani buni în mod constant la turnee finale, în ultimele două decenii ratând doar unul singur, și anume Campionatul European din 2012.
  • Elvețienii au impresionat la ultima ediție, ajungând până în sferturi, iar aceștia au planuri serioase și la turneul din Germania, unde au început cu dreptul. În primul joc, aceștia au dat piept cu Ungaria, pe care au surclasat-o din multe puncte de vedere, impunându-se cu 3-1, făcând deja un pas uriaș spre optimile competiției.
  • Reprezentativa Elveției este într-o formă bună înainte de acest duel, venind după cinci partide consecutive fără înfrângere, trei dintre ele fiind victorii, așa că avem toate motivele să credem că va face o figură frumoasă și în această înfruntare.

ECHIPA PROBABILĂ: Sommer; Schar, Akanji, Rodriguez; Widmer, Xhaka, Freuler, Aebischer; Vargas, Ndoye; Duah


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri