Euro 2024

Olanda vs Turcia - Ponturi EURO 2024 - 06-07-2024

Confruntarea dintre Olanda și Turcia este una ce contează pentru faza sferturilor de finală de la EURO 2024, aceasta fiind programată să se joace sâmbătă seara, de la ora 22:00, urmând să se dispute pe “Olympiastadion”, din Berlin, acolo unde se va juca și finala de altfel.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Olanda vs Turcia

Olanda are un mare plus de valoare, fiind de asemenea și o națională cu performanțe mult mai mari, având și un moral bun după prestația solidă avută contra României. Totuși, Turcia arată foarte bine la acest turneu, așa că avem motive să credem că va chinui serios defensiva olandeză și va marca cel puțin o dată. Noi ne așteptăm la o confruntare pe cinste, în care spectacolul va atinge cote înalte, iar reușitele vor veni la ambele porți, așa că pariem în consecință, într-o cotă foarte bună de 1.75 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Olanda vs Turcia

Betano
Betano

Olanda vs Turcia

Ambele marchează

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Olanda

  • Din punct de vedere al valorii, este mult peste nivelul adversarei sale, cel puțin dacă ținem cont de informațiile oferite de site-urile de specialitate, acesta fiind de altfel și principalul motiv pentru care agențiile de pariuri o dau ca favorită în această confruntare.
  • Reprezentativa Olandei nu a impresionat deloc în faza grupelor, obținând doar patru puncte în trei jocuri. A început cu un succes chinuit în fața Poloniei, câștigând cu 2-1 după ce a revenit de la 0-1, remizând apoi cu Franța, scor 0-0, pentru ca în cele din urmă să cedeze în fața Austriei, pierzând cu 2-3.
  • Olandezii au turat însă motoarele în meciul cu România din faza optimilor de finală. Aceștia au fost net superiori din toate punctele de vedere, reușind să se impună cu 3-0, astfel că au un moral foarte bun înainte de această înfruntare.

ECHIPA PROBABILĂ: urmeaza

Turcia

  • Poate că este mult sub nivelul adversarei sale din punct de vedere al valorii, însă este o națională capabilă să pună serioase probleme, având în vedere faptul că nu arată deloc rău la actuala ediție de Campionat European, ba chiar putem spune că are evoluții bune.
  • Turcii au dezamăgit la ultimele două ediții de EURO la care au luat parte, în 2016 și 2021, la ambele fiind eliminați încă din grupe. Ei bine, de data aceasta se descurcă admirabil, având o generație bună, care promite rezultate bune pe viitor. Au început la turneu cu un succes în fața Georgiei, câștigând cu 3-1, pierzând apoi cu Portugalia la scor de neprezentare, pentru ca în ultimul joc din grupe să învingă Cehia cu 2-1.
  • Așadar, reprezentativa Turciei a terminat a doua în grupă, calificându-se lejer în optimi, acolo unde a dat piept cu Austria, “călăul” Olandei. A început în forță, marcând încă din primul minut, prin Demiral, tot el dublând avantajul în minutul 59. Gregoritsch a marcat pentru austrieci în minutul 66, însă nu a fost suficient pentru a schimba soarta calificării.

ECHIPA PROBABILĂ: urmeaza


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri