Euro 2024

Olanda vs Anglia - Ponturi EURO 2024 - 10-07-2024

Miercuri seara, de la ora 22:00, va avea loc a doua semifinală de la Campionatul European, în care le vom avea în rolurile principale pe Olanda și Anglia, cele două urmând să se înfrunte pe “Signal Iduna Park”, din Dortmund.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Olanda vs Anglia

Anglia este net superioară din punct de vedere al valorii, însă jocul acesteia a fost la un nivel modest pe parcursul turneului, motiv pentru care nu vom merge pe mâna sa. De asemenea, nici pe un succes al olandezilor nu putem paria, în condițiile în care aceștia au avut mari probleme cu naționala Turciei în partida din sferturi. Rămâne de văzut cine se va impune, însă noi ne așteptăm la un duel cu goluri, astfel că, pornind de la premisa că ambele vor înscrie, vom miza pe varianta “peste 1,5 goluri”, la o cotă de 1.53 oferită de Betano.

Ponturi Olanda vs Anglia

Betano
Betano

Olanda vs Anglia

Peste 1,5 goluri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Olanda

  • După cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca outsideră în această confruntare, fiind sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, în special ca valoare, capitol la care britanicii stau mult mai bine, cel puțin pe hârtie.
  • Olandezii nu au picat într-o grupă facilă la acest EURO, însă cu siguranță nu au terminat acolo unde își doreau. Aceștia au început cu o victorie chinuită la turneu, învingând Polonia cu 2-1, după ce au revenit de la 0-1, urmând apoi o remiză albă cu Franța, pentru ca în cele din urmă să piardă cu Austria, scor 2-3, încheind astfel pe locul al treilea în grupă.
  • În ciuda acestui aspect, reprezentativa Olandei a prins un traseu favorabil în fazele eliminatorii. Mai întâi, aceasta a dat piept cu România în optimi, cu care nu a avut nicio emoție, câștigând cu un categoric 3-0, trecând apoi de Turcia, cu care s-a chinuit serios, impunându-se in-extremis cu 2-1, după ce a revenit de la 0-1.

ECHIPA PROBABILĂ: urmeaza

Anglia

  • Judecând după informațiile oferite de site-urile de specialitate, are la dispoziție un lot de aproape două ori mai valoros decât al adversarei sale, motiv pentru care pornește cu prima șansă la casele de pariuri, în ciuda faptului că prestațiile acesteia de la turneu sunt dezamăgitoare.
  • Naționala Angliei nu a întâlnit până acum un adversar de calibru, însă, cu toate acestea, a avut o abordare rușionasă pe parcursul turneului. În grupe, aceasta a învins Serbia la scor minim, remizând apoi cu Danemarca și Slovenia, marcând doar două goluri în trei jocuri, reușind să câștige grupa.
  • În optimi a dat piept cu Slovacia, națională mult sub nivelul său, cu care s-a chinuit serios, fiind condusă până în ultimul minut, când Bellingham a egalat din foarfecă, Harry Kane punctând apoi decisiv în extra-time. A urmat un nou meci modest, cu Elveția, în care s-a văzut din nou condusă, fiind nevoită să egaleze, reușind să o facă prin Saka, impunându-se în cele din urmă la penalty-uri.

ECHIPA PROBABILĂ: urmeaza


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri