Euro 2024

Danemarca vs Anglia - Ponturi EURO 2024 - 20-06-2024

Danemarca și Anglia se vor întâlni din nou la Campionatul European, de data aceasta în faza grupelor, într-un meci ce contează pentru runda a doua. Acesta este programat să se joace joi seara, de la ora 19:00, pe “Deutsche Bank Park” din Frankfurt.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Danemarca vs Anglia

Anglia este net superioară din punct de vedere al valorii, însă, în ciuda acestui aspect, nu vom merge pe mâna sa, având în vedere faptul că în ultima perioadă nu impresionează deloc, ba mai mult, considerăm că Danemarca este capabilă să producă un rezultat pozitiv, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus. Ramâne de văzut cine se va impune, însă noi mizăm pe faptul că vom avea parte de spectacol, motiv pentru care mizăm pe varianta “ambele marchează”, la o cotă de 2.07 oferită de Betano.

Ponturi Danemarca vs Anglia

Betano
Betano

Danemarca vs Anglia

Ambele marchează

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Danemarca

  • Este o națională solidă, cu realizări notabile în ultimii ani, însă care, cel puțin pe hârtie, nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din punct de vedere al valorii, motiv pentru care și pornește cu șansa a doua la casele de pariuri.
  • Danezii nu au avut emoții în preliminarii, câștigând o grupă cu Slovenia, Finlanda, Kazakhstan, Irlanda de Nord și San Marino, obținând astfel a patra calificare consecutivă la un turneu final.
  • În primul joc de la EURO 2024, reprezentativa pregătită de Kasper Hjulmand nu a obținut rezultatul dorit, deși a început în forță. Aceasta a dat piept cu Slovenia, în fața căreia a preluat conducerea încă din minutul 17, însa, în cele din urmă, nu a obținut decât un rezultat de egalitate.

ECHIPA PROBABILĂ: Schmeichel; Andersen, Christensen, Vestergaard; Bah, Hjulmand, Hojbjerg, Kristiansen; Eriksen; Wind, Hojlund

Anglia

  • Văzută de mulți ca o națională supraevaluată, Anglia dispune de cel mai valoros lot de la EURO 2024, fiind cotat la 1.5 miliarde de euro, adică de trei ori mai valoros decât al adversarei sale, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca favorită certă în această partidă.
  • Naționala Albionului a jucat finala la ultima ediție de Campionat European, pierzând chiar acasă, pe “Wembley Stadium”, cu Italia, după loviturile de departajare. Așadar, jucătorii au multe motive să forțeze câștigarea turneului din Germania, la care sunt văzuți ca mari favoriți de casele de pariuri.
  • Reprezentativa Angliei nu a impresionat in primul joc de la EURO 2024, având o prestație modestă, mult sub nivelul valorii lotului de care dispune. Cu toate acestea, a obținut toate cele trei puncte puse în joc, învingând Serbia la scor minim, grație golului marcat de Jude Bellingham.

ECHIPA PROBABILĂ: Pickford; Walker, Stones, Guehi, Trippier; Alexander-Arnold, Rice; Saka, Bellingham, Foden; Kane


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri