Euro 2024

Croatia vs Italia - Ponturi EURO 2024 - 24-06-2024

Luni, în data de 24 iunie, cu începere la ora 22:00, se va juca un meci foarte interesant în cadrul ultimei etape din grupele Campionatului European, în care Croația și Italia vor fi protagoniste, cele două urmând să se întâlnească pe “Red Bull Arena”, din Leipzig.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Croația vs Italia

Italia are nevoie doar de o remiză pentru a-și asigura prezența în optimile Campionatului European, în timp ce Croația este obligată să joace la victorie pentru a se califica în optimile turneului. Așadar, ne așteptăm la un duel în care cele două vor da totul pe teren, astfel că anticipăm spectacol, de aceea vom paria cu încredere pe varianta “ambele marchează”, mai ales că și statistica meciurilor directe este de partea noastră, ultimele trei înfruntări dintre cele două încheindu-se 1-1. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.65 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Croația vs Italia

Betano
Betano

Croația vs Italia

Ambele marchează

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Croația

  • Judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce era de așteptat, urmând să înfrunte o adversară ceva mai valoroasă, cel puțin pe hârtie, care arată și ceva mai bine la acest turneu european.
  • Croații sunt experți la Campionatul Mondial, acolo unde la ultimele două ediții au jucat o finală și o semifinală, însă la Campionatul European nu au deloc performanțe notabile, ținând cont de faptul că niciodată nu au depășit primul meci din fazele eliminatorii.
  • La ediția actuală, reprezentativa Croației a început cum nu se putea mai rău, în primul joc pierzând la scor de neprezentare cu Spania, urmând apoi o remiză cu Albania, deși a condus cu 2-1 până în ultimul minut. Totuși, aceasta are în continuare șanse la optimi, fiind însă obligată să se impună în acest duel.

ECHIPA PROBABILĂ: Livakovic; Stanisic, Sutalo, Gvardiol, Sosa; Modric, Sucic, Kovacic; Pasalic, Budimir, Kramaric

Italia

  • Conform site-urilor de specialitate, dispune de un lot de două ori mai valoros decât al adversarei sale, având, după cum menționam, și prestații ceva mai bune la acest EURO, astfel că nu este o surpriză faptul că bookmakerii au ales să o dea ca favorită, deși nu va avea o misiune facilă.
  • Italienii au surprins la ultima ediție de Campionat European, reușind să câștige turneul, deși nu le acorda nimeni șanse prea mari la începutul turneului. La ediția actuală, aceștia au început cu o victorie, în primul meci trecând cu mari emoții de Albania, câștigând cu 2-1, după ce au fost conduși cu 0-1 încă din secunda 23.
  • În cea de-a doua etapă, a urmat duelul de foc cu Spania, în care nu au arătat prea multe, pierzând la scor minim, astfel că nu mai au șanse la câștigarea grupei, însă își pot asigura calificarea de pe locul secund doar cu o remiză în acest duel.

ECHIPA PROBABILĂ: Donnarumma; Darmian, Bastoni, Calafiori, Dimarco; Fagioli, Barella; Chiesa, Pellegrini, Zaccagni; Retegui


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri