Euro 2024

Belgia vs Romania - Ponturi EURO 2024 - 22-06-2024

După succesul istoric obținut în fața Ucrainei, România dă piept cu Belgia, în ultimul meci din cadrul rundei a doua din grupele Campionatului European. Acesta se va disputa sâmbătă seara, de la ora 22:00, urmând să se desfășoare pe “RheinEnergieStadion” din Koln.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Belgia vs România

Evident, Belgia este net superioară României pe hârtie, dispunând de un lot mult mai valoros, însă prestația din meciul precedent a lăsat de dorit, iar dacă va aborda acest duel în aceeași manieră, reprezentativa noastră are o șansă bună să producă o surpriză de proporții. Rămâne de văzut cine se va impune, însă noi ne așteptăm să avem parte de spectacol, bazându-ne pe faptul că ambele naționale vor forța un rezultat pozitiv. Așadar, recomandăm un pariu pe goluri, într-o cotă de 1.72 oferită de Betano.

Ponturi Belgia vs România

Betano
Betano

Belgia vs România

Peste 2,5 goluri

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Belgia

  • Este văzută ca una dintre cele mai importante naționale din ultimul deceniu, însă care, totodată, este și considerată supraevaluată, ținând cont de faptul că, în ciuda valorii sale, nu s-a ridicat niciodată la așteptări, având rezultate destul de modeste la turneele finale.
  • Cu excepția Campionatului Mondial din 2018, la care au atins semifinalele, belgienii au avut prestații sub standardele lor în ultimii 10 ani. În 2014, 2016 și 2021, aceștia s-au oprit în sferturi, în timp ce în 2022, la mondialul din Qatar, au dezamăgit, fiind eliminați încă din grupe.
  • Reprezentativa Belgiei a început cu stângul și la EURO 2024, în primul joc dând piept cu Slovacia, națională net inferioară din orice punct de vedere. După o eroare în devensivă, aceasta a primit gol încă din minutul 7, însă nu a reușit să mai marcheze până la final, deși a avut două goluri anulate.

ECHIPA PROBABILĂ: Casteels; Castagne, Debast, Faes, Theate; Tielemans, Onana; Doku, De Bruyne, Trossard; Lukaku

România

  • După succesul din prima partidă de la EURO, naționala României a fost subiect de discuție în presa internațională, având una dintre cele mai entuziasmante prestații de la acest turneu, făcând spectacol cu Ucraina.
  • Reprezentativa noastră s-a impus, însă nu victoria este surprinzătoare, ci scorul, reușind să câștige cu un categoric 3-0, astfel că băieții lui Edi Iordănescu au toate motivele să spere la optimi. Nicolae Stanciu a deschis scorul printr-o super-execuție, pentru ca Răzvan Marin să dubleze avantajul cu un alt șut din afara careului.
  • În cele din urmă, tabela a fost închisă de Denis Drăguș, care a marcat după o serie de driblinguri a lui Dennis Man. Așadar, naționala României are ocazia să obțină calificarea după această înfruntare, în cazul unui succes, însă chiar și un rezultat de egalitate ar fi de aur.

ECHIPA PROBABILĂ: Nita; Ratiu, Dragusin, Burca, Bancu; R. Marin, M. Marin, Stanciu; Man, Dragus, Mihaila


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri