Euro 2024

Anglia vs Elvetia - Ponturi EURO 2024 - 06-07-2024

Sâmbătă, în data de 6 iulie, cu începere la ora 19:00, se va disputa partida dintre Anglia și Elveția, aceasta contând pentru faza sferturilor de finală de la Campionatul European de fotbal, urmând să se dispute la Düsseldorf, pe “Merkur Spiel-Arena”.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Anglia vs Elveția

Anglia este cu siguranță o națională mult mai valoroasă, ceea ce pare că nu contează prea mult la acest Campionat European, având în vedere faptul că majoritatea echipelor mari au performat sub așteptări. De partea cealalta, Elveția, națională inferioară pe hârtie, face o figură frumoasă, remarcându-se prin organizare, iar dacă ne raportăm la prestațiile de până acum, ne așteptăm să pună mai probleme Angliei, de aceea mizăm pe faptul că va marca cel puțin un gol. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.57 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Anglia vs Elveția

Betano
Betano

Anglia vs Elveția

Elveția marchează

Betano Casino

444 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Joacă acum

Anglia

  • Vorbim de cea mai valoroasă națională de la Campionatul European, cel puțin dacă ne raportăm la informațiile oferite de site-urile de specialitate, însă al cărei joc dezamăgește până acum, dar, în ciuda acestui aspect, casele de pariuri o dau ca favorită în această partidă, cum era și normal de altfel.
  • Britanicii nu au impresionat deloc în faza grupelor, deși nu au avut adversari notabili, atât ca valoare, cât și ca palmares. Aceștia au început cu un succes chinuit cu Serbia, câștigând la scor minim, urmând apoi două rezultate de egalitate, 1-1 cu Danemarca și 0-0 cu Slovenia, terminând în cele din urmă pe primul loc al grupei.
  • Reprezentativa Angliei a ajuns în sferturile Campionatului European cu mare noroc, jucând cu Slovacia, cu care s-a chinuit serios. A fost condusă cu 0-1, egalând la ultima fază, după o foarfecă a lui Bellingham, Kane rezolvând apoi calificarea în reprizele de prelungiri, marcând pentru 2-1.

ECHIPA PROBABILĂ: urmeaza

Elveția

  • Este una dintre cele mai solide naționale calificate la acest Campionat European, care nu se compară cu adversara sa din punct de vedere al valorii, însă are prestații mult mai bune, așa că are toate motivele să spere la accederea în semifinale, unde nu a jucat niciodată până acum.
  • Elvețienii, la fel ca adversarii lor, au început cu victorie la EURO 2024, în primul joc impunându-se cu 3-1 în fața Ungariei, remizând apoi cu Scoția, scor 1-1 Tot 1-1 s-a terminat și duelul cu Germania din ultima etapă din faza grupelor, conducând cu 1-0 până în ultimele minute, ratând in-extremis primul loc.
  • Reprezentativa Elveției a avut-o ca adversară în optimi pe Italia, campioana ultimei ediții de Campionat European, pe care a surclasat-o în manieră clară, impunându-se cu 2-0, atingând sferturile turneului pentru a doua oară la rând.

ECHIPA PROBABILĂ: urmeaza


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri