Anglia

Luton vs Bournemouth – Ponturi Premier League – 06-04-2024

Sâmbătă, de la ora 17:00, Luton și Bournemouth vor fi adversare în cadrul rundei cu numărul 32 din campionatul Angliei. Meciul se va disputa pe Kenilworth Road.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Luton vs Bournemouth

Luton este în cădere liberă, însă Bournemouth acum se simte cel mai bine și vrea a patra victorie consecutivă din toate competițiile. Marchează constant, știe să ajungă la poarta adversarului, ceea ce m-a convins să merg pe victorie Bounemouth, cotă 1.90 la Superbet.

Superbet
Superbet

Luton vs Bournemouth

Victorie Bournemouth

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Luton - Bournemouth

Luton

  • Evoluția echipei din Luton lasă mult de dorit, dovadă acel 0-2 cu Arsenal înregistrat în runda anterioară. Meciul a fost unul modest din toate punctele de vedere.
  • De altfel, Luton ajunge astfel la 11 meciuri consecutive în care nu s-a putut impune indiferent cu cine a jucat, iar cele mai multe dintre aceste dueluri au fost pierdute și a primit minimum două goluri.
  • În urma acestei serii atât de slabe, a căzut pe locul 18, cu 22 de puncte și dacă vrea să se salveze de la retrogradare are nevoie să recupereze cele trei puncte diferență dintre ea și echipa care se află pe 17.

Echipă probabilă: Kaminski – Kabore, Mengi, Hashioka – Onyedinma, Clark, Barkley, Doughty – Townsend, Chong - Morris

Bournemouth

  • A fost și ea într-o situație grea, dar ca urmare a rezultatelor bune obținute în ultimele dueluri, a reușit să se distanțeze de locurile din zona roșie și practic să-și asigure încă un sezon la nivel de primă ligă.
  • Bournemouth merge la Luton din postura ocupantei locului 12, cu 41 de puncte, cu 19 puncte peste adversarul ei, deși are -9 în dreptul golaverajului.
  • Neînvinsă în precedentele cinci etape din campionatul Angliei, Bournemouth a reușit ca în tot acest timp să își treacă în palmares patru victorii și un rezultat de egalitate. A înscris în toate aceste jocuri, în patru dintre ele a marcat chiar peste 1,5 goluri.

Echipă probabilă: Neto – Smith, Zabarnyi, Mepham, Kelly – Adams, Cook – Tavernier, Scott, Semenyo - Solanke


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri