Anglia

Hull vs Middlesbrough - Ponturi Championship - 10-04-2024

De la ora 21:45, Hull și Middlesbrough vor fi adversare în cadrul unui duel al rundei cu numărul 42 din campionatul secund al Angliei. Meciul are loc pe MKM Stadium.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Hull vs Middlesbrough

Ambele vin după o victorie, ceea ce înseamnă că moralul este ridicat, însă ținând cont de situația lor din clasament mă aștept la un meci cu goluri. Sunt la 5 puncte distanță de play-off, deci un egal le-ar scoate pe ambele din această cursă În tur a fost 2-1 pentru Hull, dar acum vă recomand ambele marchează, cotă 1.65 la Superbet.

Superbet
Superbet

Hull vs Middlesbrough

Ambele marchează

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Hull - Middlesbrough

Hull

  • După șapte meciuri consecutive fără succes, Hull City a știut cum să gestioneze duelul cu galezii de la Cardiff și a plecat cu toate punctele. 3-1 a fost scorul în acel duel, unde Carvalho (2) și Philogene au marcat pentru ea.
  • Datorită rezultatele înregistrate în runda anterioară, Hull se află pe locul 9, cu 61 de puncte, la egalitate cu Boro și la cinci lungimi distanță de ultimul loc care prinde play-off-ul.
  • Faptul că joacă pe terenul propriu nu constituie un avantaj, ci nu s-a mai impus acolo de mai bine de două luni, timp în care s-au desfășurat șase confruntări.

Echipă probabilă: Allsop - Christie, Jones, Greaves, Jacob - Seri, Slater - Omur, Tufan, Philogene - Carvalho

Middlesbrough

  • Ocupanta locului 8, cu 61 de puncte, Middlesbrough vine după o perioadă foarte bună și care îi oferă speranță la un nou rezultat pozitiv, mai ales că a reușit să câștige ultimele două confruntări.
  • A fost gazdă în precedentele două etape pe care a reușit să le câștige cu scorul de 2-0. Sheffield Wednesday și Swansea au fost cele două echipe rivale.
  • De altfel, un singur gol a primit în precedentele șase meciuri din campionat și pe acela de la una dintre aspirantele la promovare. 1-1 cu Southampton, în urmă cu trei etape.

Echipă probabilă: Dieng - Ayling, Berg, Clarke, Thomas - O Brien, Howson - Greenwood, Azaz, Jones - Lath


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri